Mark Zuckerberg, cofondator şi director executiv al Facebook, a participat vineri, la sediul central al companiei pe care a creat-o, la prima sa sesiune de întrebări şi răspunsuri, vorbind despre numeroase aspecte referitoare la reţeaua de socializare, dar şi despre chestiuni personale.

 

În acest context, miliardarul în vârstă de 30 de ani a fost întrebat dacă se îmbracă în fiecare zi cu acelaşi faimos tricou gri.

 

Zuckerberg a spus că deţine numeroase tricouri gri asemănătoare, precizând că poartă acelaşi gen de îmbrăcăminte pentru că vrea să îşi simplifice viaţa.

 

Potrivit lui Mark Zuckerberg, îmbrăcatul şi micul dejun implică luarea unor decizii "stupide", cu care el nu vrea să piardă prea mult timp.

"Chiar vreau să îmi simplific viaţa, aşa că trebuie să iau cât mai puţine decizii posibile în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să mă fac util într-o mai mare măsură comunităţii", a spus Mark Zuckerberg.

"Sunt în această postură norocoasă în care trebuie să mă trezesc în fiecare zi şi să lucrez în interesul a peste 1 miliard de persoane şi simt că nu îmi fac datoria dacă îmi risipesc din energie pe lucruri stupide şi frivole din viaţa mea. Astfel, pot să îmi dedic toată energia pentru a realiza cele mai bune produse şi servicii", a mai spus Zuckerberg.