Intreg incidentul, petrecut in Canada, a fost filmat cu o camera atasata de fuselaj.

Ed Bullion a trecut prin clipe de groaza atunci cand s-a confruntat cu o defectiune tehnica in aer. Aflat la mansa avionului barbatul nu a avut la dispozitie decat cateva secunde pentru a gasi o solutie, scrie Daily Mail.

Intreaga situatie a fost cu atat mai tensionata cu cat in avion, alaturi de el, se aflau mai multi prieteni de-ai acestuia.

Daca pana la decolare totul decurgea perfect, la numai cateva secunde de cand avionul s-a ridicat de la sol, in mod inexplicabil, motorul s-a oprit, iar avionul a pierdut brusc altitudine.

Fortat de imprejurari, pentru a salva viata celor aflati la bord, Ed Bullion a fost nevoit sa aterizeze de urgenta.

“Sunt recunoscator pentru faptul ca am reusit sa aduc avionul la sol si nimeni sa nu pateasca nimic. Pe de alta parte, acest incident mi-a reamintit faptul ca in viata orice este posibil. Asa ca atunci cand ceva merge bine, trebuie sa profiti de acest lucru”, a scris Ed Bullion pe o retea de socializare.

Intreg incidentul a fost surprins de camera atasata dedesubtul avionului, putandu-se observa cum fuselajul aterizeaza de urgenta, in afara pistei, pe iarba, oprindu-se in camp.

Din fericire, toti cei aflati la bordul avionului au scapat cu viata.