Actrita a povestit ca nu se simte inca vindecata pe deplin dupa ce a divortat de cel care i-a fost sot timp de patru ani:

"Sunt intr-un moment de tranzitie si de cautare. Si lucrurile vad ca se linistesc. Adica, am descoperit pe propria-mi piele ca divortul nu e doar o simpla despartire, e o rana ceva mai adânca, una care nu se vindeca foarte usor si trebuie sa am rabdare. Oricât s-ar zice prin ziare ca Diana are un nou iubit si si-a revenit complet, nu e chiar asa. Chiar nu mi-am revenit complet, iar norocul meu e ca am dat peste un baiat care ma-ntelege, ma sustine si se poarta cu manusi cu mine tocmai ca sa reintru pe fagasul normal, sa revin la cum sunt eu si sa nu mai sufar", a declarat frumoasa blonda.

Cu toate acestea, actrita marturiseste ca este indragostita si ca priveste cu optimism spre viitorul sau alaturi de noul ei iubit, actorul Dan Radulescu.

"Cand sunt cu Dan sunt extrem de indragostita si mi-e foarte bine. Norocul meu e ca Dan intelege foarte bine, stie ca sunt indragostita de el, dar, in acelasi timp, stie ca inca nu sunt un om vindecat si are rabdare", a mai povestit ea.

Desi Diana si Ducu s-au separat in luna iunie a anului trecut, insa cei doi au ramas in relatii de prietenie si au colaborat ulterior pentru mai multe proiecte, iar fotografiile pentru pictorialul din FHM a fost realizat de Ducu. 

Diana nu este la prima aparitie de acest fel. In trecut, ea a pozat provocator intr-un alt pictorial, realizat tot de fostul ei sot.

Citeste aici interviul integral