Conor McGregor poate lasa UFC-ul in urma. Pe langa lupta cu Floyd Mayweather despre care s-a vorbit in ultima vreme, McGregor ar putea ajunge in wrestling! Vice-presedintele WWE, Paul Levesque, cunoscut sub numele de Triple H, este interesat de posibilitatea de a-l aduce pe McGregor in WWE asa cum s-a intamplat si cu Brock Lesnar.

Triple H a recunoscut public ca si-ar dori ca aceasta mutare: "Ar putea sa vina, are tot ce-i trebuie - are personalitate, are abilitati, are talent la microfon. Este un entertainer, cu siguranta!" a spus Triple H dupa victoria lui McGregor in fata lui Alvarez care i-a adus a doua centura in UFC lui McGregor.

Acum, agentul lui McGregor a recunoscut ca WWE-ul reprezinta o varianta intr-un interviu: "Cred ca tine vorba despre afaceri. Daca WWE-ul vine cu o oferta, suntem dispusi sa o luam in calcul. Suntem aici. Oamenii lor sa-i sune pe oamenii lui McGregor - adica pe mine. Putem avea o conversatie!" a spus Audie Attar.

Nu este prima data cand se vorbeste despre o asemenea mutare. McGregor i-a atacat in trecut pe wrestlerii din WWE, spunand ca sunt cu totii niste lasi! Daca ar ajunge in WWE, McGregor ar putea sa dea chiar de John Cena: "Principalul om de acolo, John Cena, are 40 de ani si fuge prin jur intr-un tricou portocaliu si cu o bandana pe cap spunand ca nimeni nu-l vede. Il putem vedea. Este un tip mare, gras, de 40 de ani, un ratat care a vrut sa fie Mr Olympia" spunea McGregor in urma cu cateva luni.