FILME

The Walk: Sfideaza Limitele

La data de 7 august 1974 – cu o zi inainte ca Richard Nixon sa–si anunte demisia din functia de presedinte al Statelor Unite – Philippe Petit, un acrobat francez, i-a surprins pe new-yorkezi cu o traversare la mare inaltime intre cele doua turnuri gemene ale World Trade Center, care erau aproape complet finisate si doar partial ocupate. Pietonii grabiti s-au oprit din drumul lor ca sa se uite in sus. Ei au vazut imposibilul: un om dansa pe cer, aparent plutind in aer, fara niciun sprijin.

Minions

Povestea MINIONILOR, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani.

Hotel Transylvania 2

In Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat putin in ultima vreme: politica stricta a lui Dracula care accepta doar monstri in hotel s-a mai relaxat, iar hotelul isi deschide portile si oamenilor. Dar in spatele cavourilor inchise, Dracula este nelinistit deoarece adorabilul sau nepot, jumatate vampir, jumatate om, Dennis, nu da semne ca ar fi si vampir.


The Intern (Internul)

Ben Whittacker, un barbat de 70 de ani, descopera ca pensionarea nu este o decizie asa minunata precum credea. Profitand de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionisti, acesta aplica pentru un post de senior intern la un site de moda, infiintat si condus de Jules Ostin.Lumea e a mea

Distributie: Iulia Ciochina, Hritcu Florin, Ana Maria Guran

Lumea e a mea/ The World is Mine, un film bulversant despre generatia 2000, aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescenta ca oricare alta din Constanta. Larisa vrea multe de la viata: bani, valoare, influenta, popularitate si respect. Și, fiind indragostita, va face totul pentru a le obtine.


TEATRU

Festivalul National de Teatru - FNT 2015 - Ziua 1 -

18.00 si 21.00 Teatrul Odeon, Sala Majestic „Dinte pentru dinte”; 18.00 si 21.00 Teatrul National „I.L.Caragiale” din Bucuresti - Sala Pictura „Karamazovii” dupa F.M.Dostoievski; 20.00 Teatrul National „I.L.Caragiale” din Bucuresti Sala Mare „Mein Kampf” de George Tabori

Omul care manca lumea - vineri ora 20:15

“Omul care manca lumea” este un spectacol care trateaza cu cinism diferite aspecte ale societatii contemporane. Datorita presiunilor sociale si personale, personajul principal trece printr-un moment de criza si cauta sa isi recapete identitatea incercand sa dea un sens nou vietii sale. Doar ca in lumea meritocratiei capitularea nu este o optiunie iar cine indrazneste sa paraseasca cursa capitalismului este aruncat din sistem.

Un barbat si mai multe femei - duminica ora 20.15

Intr-o societate in care barbatii inca se mai intreaba „ce-si doresc femeile”, Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbatoare a sexului „slab”.

Noaptea Alba a Galeriilor si Festivalul Roman de Teatru sunt in aceasta saptamana. Ce facem in weekend:

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs 2015 - Bucuresti

Ajuns la editia a IV-a, proiectul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs se desfasoara in Bucuresti, in spatiul elegant al Institutul Cultural Roman, pe 24 octombrie 2015, intre orele 19.00 – 02.00.

Noaptea Alba a Galeriilor si Festivalul Roman de Teatru sunt in aceasta saptamana. Ce facem in weekend:

Pre-Halloween pumpkin carving party

Titlul e lung, ideea e simpla. Sambata o sa fie frumos afara. Ne vedem in curte, noi aducem dovlecii si instrumentele de sculptat. Voi veniti si sculptati dovleci.

E fun, pregatim arsenalul pentru Halloween. Plus ca e relaxant, am vazut noi pe Pinterest ca e in trend treaba asta cu DIY. Cica te deconecteaza.

Cred Ca Sunt Extraterestru

Cred Ca Sunt Extraterestru este un proiect care reprezinta maturarea pe plan compozitional si sonor a mastermind-ului care tine fraiele, mai precis AFO. Impreuna cu Americanu pe chitara, Cretzu la tobe si Power pe Vinil la pupitru, nucleul incalzit cu sprijinul Culese din Cartier s-a perpetuat pe parcursul a +500.000 ascultari pentru Start Rec, piesa devenita deja iconica pentru intregul material. Clipul facut de Hypno si echipa lui aminteste de un dolce far niente al celor care s-au eliberat deja de realitatea imediata si au facut un pas spre dimensiunea unde perceptia functioneaza la alte cote.

Noaptea Alba a Galeriilor si Festivalul Roman de Teatru sunt in aceasta saptamana. Ce facem in weekend:


Weekendul Galeriilor Bucuresti

Weekend-ul Galeriilor Bucuresti, editia a 2-a (24 - 25.10.2015; program intre orele: 12:00 - 21:00), continua initiativa proiectului Noaptea Alba a Galeriilor, promovand pentru publicul din Bucuresti arta contemporana si tinerii artisti emergenti din Romania. Diversificand programul evenimentelor cuprinse in cadrul NAG, Weekend-ul Galeriilor va avea loc in Bucuresti pe durata unui sfarsit de saptamana, oferind publicului posibilitatea petrecerii, de aceasta data in diurna, a unui intreg weekend in compania artelor contemporane si a spatiilor care le promoveaza.

Frumoasa si Bestia (R’evolution Events Cafe; 25 Oct ora 11:30 - 12:30)

Parintii si copiii sunt invitati sa paseasca intr-una dintre cele mai frumoase povesti in care dragostea si intelepciunea se regasesc in personaje, de multe ori surprinzatoare, care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.

JukeBox Tribute Club (24 Oct ora 22:00 - 03:00)

O noua saptamana si o noua aventura pentru TRIBUTE Club, incepand din acest weekend. Dupa aniversarea celor sase ani care a avut loc saptamana trecuta, TRIBUTE Club continua in forta sezonul numarul sapte pe Calea Victoriei.