FILM

Godzilla
Regie: Gareth Edwards
Distributie: Bryan Cranston, Elizabeth Olsen

Noua versiune a filmului cu reptila gigant creata de japonezi va fi regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru thrillerul apocaliptic Monsters, si urmeaza sa fie lansat in 2014. Creatura infricosatoare ameninta inca o data omenirea si aduce cu ea sfarsitul lumii.

Astfel, omenirea va lupta cu toate armele posibile pentru a supravietui. Din distributie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen. Printre producatori se numara si Frank Darabont (creatorul serialului popular The Walking Dead si cel care a regizat filme ca The Shawshank Redemption sau The Green Mile) si tot el a fost angajat pentru a termina scenariul. Scriptul a fost inceput de Max Borenstein (Seventh Son) si Drew Pearce (Iron Man 3), alaturi de David S.Goyer.

Neighbors/Vecini de cosmar
Regie: Nicholas Stoller
Distributie: Seth Rogen, Zac Efron

Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne sunt protagonistii comediei VECINI DE COSMAR, despre un cuplu care se muta in casa noua si e nevoit sa traiasca alaturi de o casa a unei fratii de studenti pusi non-stop pe petreceri.

TEATRU

VINERI

Made in România - Teatrul de pe Lipscani. ora 19:00

Made in România

Cu:
Carmen Ungureanu
Adrian Horobeţ
Richard Bovnoczki
Ileana Olteanu
Dragoş Huluba
Andi Vasluianu
Violeta Huluba
Dana Cavaleru
Vlad Oancea
Lucian Maxim
Oxana Moravec
Ioana Visalon-Lupaşcu
Adriana Nicolae
Ion Parea
Adelaida Zamfira
Nicolae Nastasia
Eduard Dumitru
Ramona Cutină
Silviu Oltean
Florin Roşu
Mihai Baranga
Andreea Păduraru

Regizor: Dan Puric

SAMBATA

Scaunele - Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, Sala Toma Caragiu, ora 19:00

Cu:
Oana Pellea
Răzvan Vasilescu
Gabriel Spahiu

Regizor: Felix Alexa

DUMINICA

O scrisoare pierdută - Teatrul de Comedie, ora 19:00

O scrisoare pierdută

Cu:
Marius Florea Vizante
George Mihăiţă
Valentin Teodosiu
Florin Dobrovici
Eugen Racoţi
Marcel Iureş
Dorina Chiriac
Mihaela Teleoacă
Dragoş Huluba
Dan Rădulescu

Regizor: Alexandru Dabija

Noaptea Muzeelor 2014

Noaptea Muzeelor 2014

Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment de succes initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si aflat deja la a zecea editie. Evenimentul este patronat, in mod traditional, de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor (ICOM). Noaptea Europeana a Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internationale a Muzeelor, care are loc intotdeauna pe 18 mai.

Aproximativ 3.000 de muzee din Europa sarbatoresc anual evenimentul. Mai multe detalii despre Noaptea Europeana a Muzeelor puteti gasi la adresa: http://nuitdesmusees.culture.fr Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania (RNMR) este partener oficial al evenimentului la nivel international, asigurand o promovare ampla si coerenta a activitatilor organizate de muzeele romanesti, in special prin intermediul site-ului creat in 2009, www.noapteamuzeelor.ro, dar si al unei campanii de promovare la nivel national.

De asemenea, din 2011 RNMR coordoneaza si organizarea circuitului muzeal din Bucuresti, care a fost initiat in anul 2008 de catre Muzeul National de Arta al Romaniei.

Etherwood & MC Wrec, Ayah Marar, Sukh Knight - Arenele Romane

17 Mai ora 22:00 - 06:00

Etherwood  MC Wrec, Ayah Marar, Sukh Knight

Asa cum se intampla in fiecare an, petrecerea arena dnb din mai da startul sezonului open air la Arenele Romane. In 2014 avem 4 invitati straini: Etherwood (Best Newcomer DJ si Best Newcomer Producer la prestigioasele Drum and Bass Awards 2013) alaturi de MC Wrec, AYAH MARAR live (revine dupa ce in 2013 si-a lansat albumul THE REAL) si un prieten mai vechi care nu are nevoie de nicio prezentare, SUKH KNIGHT.

Mai multe detalii e Orasulm.eu

Mariza - Sala Palatului

Joi ora 20:00 - 23:00

Mariza

Supranumita de criticii din intreaga lume drept „noua regina a muzicii fado”, Mariza va sustine primavara viitoare la Bucuresti un concert de exceptie pe data de 15 mai la Sala Palatului! Cu un repertoriu bine inradacinat in istoria clasica a muzicii fado, solista s-a remarcat inca de la debut, drept un artist de neegalat al carui stil puternic si voce distinctiva au cucerit intreaga lume.

Prin sunetele magistrale specifice acestui stil de muzica, Mariza a reusit sa transforme povestile culturii traditionale portugheze, in adevarate legende muzicale ce au consacrat-o, devenind una dintre cele mai apreciate prezente artistice contemporane pe scena internationala de World Music.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Eros Show 2014 - World Trade Plaza

Joi ora 10:00 - 20:00

16 Mai ora 10:00 - 20:00

17 Mai ora 10:00 - 20:00

Eros Show 2014

Premium Expo are placerea de a va anunta lansarea celei de-a XI-a editii a Eros Show ce va avea loc intre 15 - 17 Mai 2014 intr-o noua locatie, exclusivista, World Trade Plaza din incinta hotelului Pullman, Bucuresti.

EROS SHOW este in momentul de fata singura expozitie erotica internationala din Europa de Est in cadrul careia puteti experimenta zilnic o atmosfera incendiara si peste 6 ore de showuri erotice.

Pentru a celebra cea de-a XI-a editie cele mai ravnite vedete pentru adulti ale industriei nationale si internationale va vor dezbraca de prejudecati in cadrul celei mai nonconformiste petreceri care a avut loc vreodata in Bucuresti!

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Karnivale IV : Nic Fanciulli, Scarlett Etienne, Mendo, Mano - Metaphor

16 Mai ora 23:00 - 07:00

Karnivale IV

Mai multe detalii pe Orasul.eu