Luptatorul de MMA Andrew Whitney, cel care lupta in promotia Titan FC, si-a varsat nervii dupa infrangerea suferita in fata lui Farkhad Sharipov pe o femeie a ringului!

Supranumit "Bestia", Whitney a pierdut la decizie cu scorul 49-46, 48-47, 48-47 - in momentul in care a auzit decizia, din senin, Whitney s-a intors si a lovit cu pumnul. Nu a lovit aerul cum probabil credea, ci o femeie a ringului! Whitney si-a dat seama imediat de gafa si el a fost cel care a prins-o pe fata in aer.

Conform spuselor CEO-ului Titan FC, Jeff Aronson, cel care a vorbit cu Daily Mail Australia despre incident, fata nu a suferit daune: "Fata noastra a primit ingrijiri medicale din partea doctorului. Ea le-a spus ca este in regula si ca a fost mai mult surprinsa de lovitura primita. Titan FC este transmis in intreaga lume si ne asteptam ca luptatorii sa se comporte intr-un mod profesionist tot timpul.

Am vorbit cu Andrew Whitney si cu echipa sa si vom lua actiunile corespunzatoare pentru a ne asigura ca ca astfel de incidente nu se vor mai repeta" a declarat Aronson. Whitney nu a comentat incidentul.