O femeie din Miami s-a decis sa opreasca o masina de politie pentru ca mergea prea repede, atragand critici dure online. Claudia Castillo mergea pe drum cand o masina de politie a depasit-o in viteza.

Femeia a pornit camera telefonului si a apasat piciorul pe acceleratie, tinandu-se dupa masina de politie care nu avea sirenele pornite. Castillo a reusit sa ajunga din urma masina de politie si i-a facut semn sa opreasca.

Crezand ca este o urgenta, politistul a oprit si a venit la Castillo. Aceasta l-a surprins spunandu-i ca mergea cu viteza prea mare, lucru pe care il fac adesea politistii in cartierul ei conform spuselor lui Castillo: "Era momentul sa faca cineva ceva" spune femeia in timpul filmarii.

Surprins in prima faza de moment, ofiterul de politie si-a cerut scuze si a promis sa mearga cu viteza mai mica. Gestul lui Castillo a fost intampinat insa cu multe critici online, gestul ei fiind considerat "prostesc".

Purtatorul de cuvant al politie din Miami a anuntat ca incidentul este sub investigatie. Femeia nu va primi nicio sanctiune pentru ca a mers cu viteza pentru a-l ajunge din urma pe ofiterul de politie si nici pentru ca l-a oprit.