Natalie Wood, 30 de ani, din Canterbury, Kent, s-a alaturat unui site de dating pe care barbatii platesc mii de dolari. Ea s-a alaturat Miss Travel in urma cu 2 ani si a zburat prin intreaga lume pentru a intalni straini!

Ea a ajuns in locuri precum Turcia, Dubai, Maldive, Australia, Cehia, Kuweit sau Miami fara sa plateasca vreun ban! Pe langa faptul ca barbatii plateau transportul si cazarea, ei ii puneau la dispozitie bani pentru plimbari cu masini de lux, yacht-uri si pentru petreceri extravagante.

Natalie estimeaza ca barbatii au platit cumulat peste 60.000 de lire pentru compania ei si cu toate ca a fost numita materialista, ea insista ca tot ce face este sa aiba calatorii de lux.

"Ador sa calatoresc, asa ca m-am decis sa ma alatur site-ului in speranta ca voi gasi barbati care imi impartasesc pasiunea. In ultimii 2 ani am fost la 80 de intalniri cu barbati din intreaga lume si toti au fost incredibili. Sa fiu sincera, asta caut, nu am iubit si ma bucur sa intalnesc oameni noi si sa fiu alintata.

Imi place sa vad tari diferite, imi plac masinile de lux, yacht-urile, vremea calduroasa si excursiile in care merg devin din ce in ce mai bune. Majoritatea barbatilor, de obicei ceva mai in varsta ca mine, sunt oameni de afaceri de succes care s-au saturat sa se plimbe singuri si au suficiente fonduri pentru a putea imparti cu mine.

Insist insa pe partea de securitate, sa ne vedem prin Skype mai intai si sa vad un act de identitate inainte sa ne intalnim, dar fiecare barbat cu care m-am intalnit a fost gentleman. Este greu de apreciat, dar barbatii au cheltuit zeci de mii de lire pentru zboruri si cazare, cred ca peste 60.000 de lire, dar nu am tinut socoteala.

Oamenii care spun ca sunt materialista nu ma intereseaza, probabil sunt gelosi pe aventurile mele" spune Natalie Wood, citata de Mirror.