Lista cu telefoane mobile pentru un buget mic este una cât se poate de lungă, însă noi am făcut un TOP 5 pe care îl găsești mai jos și din care îți poți alege oricând următorul tău device. Iată, mai exact, despre ce este vorba: 

Telefoane pentru un buget mic: Samsung Galaxy A50

Este un device ce dispune de o camera foarte bună, o durată de viață a bateriei excelentă, precum și de un display cu o mulțime de culori vii. Interfața acestui model de Samsung oferă o experiență de utilizare excelentă, iar camera sa - unul dintre cele mai mari plusuri ale acestui device - poate concura fară probleme cu cele pe care le găsim la device-uri de top ale anului trecut. Are o memorie bună de 128GB, poate funcționa fără probleme cu două cartele SIM, iar procesorul acestuia se comportă foarte bine, punându-l (aproximativ) pe aceeași treaptă de viteză cu un Samsung Galaxy S7.

Telefoane pentru un buget mic: Huawei P30 Lite 

Este un model din aceeași familie din care mai fac parte și telefoanele mobile Huawei P30 și Huawei P30 PRO. Acest smartphone oferă o experiență de utilizare mai mult decât mulțumitoare, datorită procesorului mid-range de care dispune, iar dotările foto ale lui Huawei P30 Lițe sunt pe măsura așteptărilor: camera frontalâ are 32 megapixeli, cu o deschidere f/2.0. Vrei să iți cumperi un telefon mobil cu un design de ultimă generație? Atunci Huawei P30 Lite este cea mai bună soluție pentru un buget mic: terminalul cântărește 159 de grame, iar grosimea acestuia este de doar 7.4 milimetri. 

Telefoane pentru un buget mic: Samsung Galaxy A30s

Telefonul mobil Samsung Galaxy A30s își găsește cu ușurință loc în acest clasament, oferind o sumă întreagă de beneficii pe care nu trebuie să le ratezi. Pozele pe care acest device de la Samsung Electonics le realizează, îmbină cu succes claritatea și calitatea imaginii. Samsung Galaxy A30s are senzor de amprentă în display, super-baterie cu fast charging, rulează cu sistemul de operare Android 9, iar memoria sa (RAM-ROM) este una foarte bună. Mai mult decât atât, este un smartphone ce punctează foarte bine la capitolul “Design”, chiar dacă dimensiunile sale îl fac destul de greu de controlat cu o singură mână. 

Telefoane pentru un buget mic: Huawei P Smart 2019

Iată un exemplu perfect de smartphone ce îmbină prețul extrem de accesibil cu design-ul de ultimă generație. Huawei P Smart 2019 surprinde la mai toate capitolele, chiar dacă discutăm despre un device ce se poziționează în categoria mid-range. Huawei P Smart 2019 dispune de o baterie cu o putere de viață foarte bună, rulează pe un sistem de operare Android 9 și este unul dintre cele mai ergonomice modele pe care le poți regăsi în acest clasament. Unul dintre marile plusuri ale acestui telefon mobil ieftin de la Huawei: procesorul său, componenta ce îi permite să se comporte excelent atât în zona de aplicații, cât și în cea de gaming. Chiar daca pozele pe care le face nu sunt la fel de surprinzătoare ca în cazul unui Huawei P30 Lite, acest model pentru bugete mici reprezintă o alternativă cât se poate de inspirată.

Telefoane pentru un buget mic: Xiaomi Mi A3

Este unul dintre cele mai reușite modele din seria de telefoane Xiaomi, dacă este să analizăm cu atenție capitolul “Camera foto”. Xiaomi Mi A3 are o cameră frontală de 32 MP, iar lentilele întregului sistem foto captează unghiuri ample, pentru ca tu să surprinzi cele mai frumoase panorame. Datorită puterii excelente de încărcare (18W), bateria sa prinde viață mai repede decât ai crede. Mai mult decât atât, tehnologia îmbunătățită pentru detectarea amprentelor pe ecran determina o rată a deblocărilor mult mai bună, reușind să deschidă telefonul chiar și în cazul celor mai “nefericite” scenarii: degete uscate, luminozitate puternică, temperatură scăzută. 

Iată care sunt cele mai bune modele ale acestui an, dedicate celor care dețin un buget mic pentru o astfel de investiție. Pentru că poți comanda online orice device din lista de mai sus, te afli la doar câteva click-uri distanta de noul tău telefon mobil. Așadar, spor la cumpărături! 

Sursa foto: Pexels.com