Pe numele sau Stailer, această platformă intenționează să devină unul din cele mai populare instrumente pentru publicul larg. 

Dacă online e mai simplu, de ce să nu cauți un salon aici?

Fie că vorbim despre întreținere de barbă, despre stilizare de sprâncene sau orice alt serviciu de hair and beauty pe care un bărbat îl preferă povestea începe, mai întâi de toate, cu a căuta un salon. Să fie disponibil chiar acum sau cât mai curând posibil, să nu îți încurce prea mult treburile într-o zi, să fie un loc plăcut unde să revii cu plăcere. Este posibil să ai atât de multe pretenții? 

Stailer permite ca selecția unuia din acele saloane de cosmetica masculina din Bucuresti disponibile să fie mai ușoară ca oricând. Platforma în cauză cere doar câteva momente pentru a seta detaliile: pentru cine este nevoie, când, în ce oraș și tipul de serviciu. Ulterior filtrul activ rezumă toate acele saloane disponibile. Alegerea poate fi și mai minuțioasă de atât, ținând cont de preț, timpul petrecut aici sau ce experiență are stilistul în cauză ori poate cât de rapid poți ajunge la locația aleasă. 

Astfel de detalii sunt trecute pentru fiecare salon înscris în această platformă. Și povestea se repetă pentru cei care caută un salon în Timișoara, Iași, Cluj sau Oradea de asemenea. 

Testează, folosește, cu sau fără cont Stailer este gratuit 

Față de orice altă metodă care implică instalări și actualizări, conturi în diferite aplicații, Stailer este mai simplist decât am crede. Pentru a căuta, dar și a seta programări la diverse saloane de styling pentru barbati in Bucuresti este necesară doar accesarea paginii oficiale, acolo unde vor fi menționate detaliile. După ce a fost ales salonul, din câteva click-uri programarea este gata. 

 

De menționat că nu ești condiționat de numărul accesărilor, al programarilor pe care le faci astfel și nici nu va conta dacă îți faci un cont aici sau nu. La final, un link primit confirmă programarea. Pentru cei care aleg să își facă cont vor fi ceva mai multe posibilități la capitolul setări și anume pot fi setate remindere de tip sms pentru fiecare programare făcută. 

Accesul gratuit la această platformă te face să te întrebi de ce ai mai ezita să o încerci? Până la urmă a merge la salon este o adevărată aventură, mai ales dacă, la un moment dat, ești pus în situația de a alege alt stilist sau de a căuta pe unul dintre cei mai bine cotați în materie de întreținere barbă. Căutările sunt optimizate online, costurile serviciilor nu se schimbă, chiar dacă Stailer joacă rol de intermediar să spunem. 

Convingerea vine la final. Așadar încearcă, testează și bucură-te de o metodă mai simplă de a te programa la salon, atunci când este nevoie, când poți și îți dorești tu.