Nu puțini sunt bărbații ce așteaptă informațiile cu privire la ce a apărut nou în cadrul caselor de modă. Atunci când vorbim de sezonul rece, un mare accent se pune asupra încălțămintei.

Piesele de încălțăminte sunt cele ce trebuie să îndeplinească în totalitate dublul rol pe care îl au atribuit în sezonul rece. Primul rol este acela de a expune eleganță până în cele mai mici detalii, iar a doilea se referă la factorul termic - o pereche de încălțăminte, pe lângă aspectul plăcut, trebuie să mențină o temperatură optimă a piciorului.

În cele ce urmează se vor prezenta câteva tendințe de baza ce dictează moda în noul sezon toamnă - iarnă.

Pantofii eleganți stil ombre - cum și unde se poartă?

Acum ceva timp în urmă, bărbații nu alocau o prea mare importantă pantofilor în stilul ombre. Acest lucru se datorează faptului că, la prima impresie, par a fi piese greu de asortat.

În timp, casele de modă celebre au creat ținute ce cuprind pantofii ombre. Abia atunci bărbații au înțeles că o astfel de piesă nu trebuie să lipsească din pantofar.

Pantofii eleganți creați după acest concept - ombre - nu se pot purta oricum, ci doar împreună cu o ținută elegantă. Din această categorie sunt scutite costumele bărbătești total negre – o pată de culoare dată de această încălțăminte va strica întreg tabloul ținutei.

Acești pantofi trebuie purtați doar în cadrul ținutelor ce nu adoptă o culoare anume. Stilul ombre se potrivește perfect cu pantalonii în carouri, de exemplu.

Pantofii eleganți negri

O piesă de rezistență în pantofarul oricarui bărbat sunt pantofii negri. Ei sunt cei care se integrează ușor în cadrul oricărei palete de culori aleasă privind îmbrăcămintea.

De exemplu, modelele de la ANNA CORI, sub semnătura brand-ului DENIS, își respectă pe deplin dublul rol. Eleganța prin simplitate este incontestabilă, iar confortul termic nu lasă de dorit. Totodată, având în vedere că sunt din piele naturală, vor trece cu brio testul longevității.

Creați după un concept propriu, pantofii eleganți pentru bărbați, în varianta neagră, nu pun presiune asupra picioarelor. Chiar și după o lungă perioadă de timp în care sunt purtați, aceștia susțin lejeritatea în mișcări, calitate pe care și-o dorește fiecare bărbat.

Pantofii eleganți cu accesorii

Colecția de toamnă și iarnă îndeamnă bărbații spre a alege piese cu perforații. Acest detaliu este cel care va contura tabloul complet al unei ținute alese corect, ce atrage toate privirile.

În aceeași ordine de idei, pantofii cu perforații se potrivesc doar în cadrul ținutelor ce nu adoptă o singură culoare. La fel ca în cazul celor ombre, ei se potrivesc de minune în combinație cu pantalonii în carouri. Totodată, la o cămașă albă și o vestă de culoare veselă - albastru, de exemplu - se poate asorta o pereche de pantofi cu perforații în nuanță muștar sau maro.

Încălțămintea expusă anterior nu este singura ce completează tendințele din acest sezon rece. Întreaga categorie de încălțăminte marca DENIS se supune gusturilor și cerințelor sezonului toamnă - iarnă.