Chiar dacă o bună parte a pariorilor consideră pariurile sportive ca pe o activitate recreațională, există foarte mulți care caută să exploateze această ramură și să obțină un venit suplimentar.

Documentarea temeinică, disciplina, analiza statistică și căutarea celor mai bune cote și oferte de pariere sunt unele dintre reperele care îi diferențiază pe jucătorii „avansați” de cei recreaționali. Iar când vine vorba de casele de pariuri preferate, foarte mulți se orientează către cele care le oferă avantaje cât mai multe.

Bursa de pariuri sportive – mai multe moduri de a paria

Betfair Exchange este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume și singura licențiată în România, care se deosebește de toate celelalte case de pariuri prin faptul că oferă jucătorilor cele mai bune cote existente pe piață, dar și posibilitatea de a paria împotriva altor jucători, nu împotriva casei.

Principiile de funcționare ale Betfair Exchange sunt foarte simple, deși ele diferă de modul de pariere cu care jucătorii începători sunt obișnuiți, însă avantajele sunt imense pentru pariori.

Nu există limite de câștig

Cel mai important aspect este acela că jucătorilor nu le sunt impuse niciodată limite de câștig, cum se întâmplă frecvent în cazul caselor de pariuri clasice. Deoarece pariurile se fac între jucători, nu împotriva casei de pariuri, aceștia pot tranzacționa fără limite impuse.

Pariuri PRO sau CONTRA

Betfair Exchange este singurul loc în care jucătorii din România pot paria pe un eveniment că se va întâmpla sau că NU se va întâmpla. Este foarte simplu: de exemplu, dacă un jucător consideră că într-un meci echipa gazdă se va impune, el va plasa un pariu de tip PRO, iar dacă NU crede că se va impune, va plasa un pariu de tip CONTRA pe gazdele întâlnirii.

Câștiguri indiferent de rezultatul final în doar câteva minute

La Betfair Exchange, jucătorii pot câștiga în doar câteva minute, indiferent de rezultatul final al meciului pe care pariază, iar explicația este una foarte simplă: fluctuația cotelor în funcție de cursul jocului. De exemplu, dacă un parior mizează pe victoria gazdelor printr-un pariu de tip PRO la cota 1.90 la scorul de 0-0 în minutul 5, în cazul în care gazdele deschid scorul în minutul 10, el poate plasa un pariu de tip CONTRA pe victoria gazdelor la cota de 1.20 și astfel își asigură un profit consistent în doar câteva minute, fără să mai fie nevoit să aibă emoții până la finalul meciului. Această tehnică se numește în limbajul de specialitate: TRADING SPORTIV

Există numeroase strategii de trading explicate pentru începători

Începătorii care vor să facă pasul către pariurile la bursă, pot beneficia de un real ajutor prin obținerea singurului masterclass de pariuri sportive publicat în România, PUTEREA COTELOR, în care sunt explicate pe larg strategii de trading aplicabile pe fotbal.

Betfair Exchange poate fi o mică o mină de aur pentru pariorii din România care caută să genereze profit pe termen lung, pentru că oferă o multitudine de posibilități de câștig despre care foarte mulți nici nu sunt conștienți. Tradingul sportiv poate fi extrem de profitabil pentru cei care au cunoștințe despre sporturile respective și sunt deschiși la înțelegerea unor strategii de bază, de altfel, foarte simple!” este de părere Cătălin Mihalache, autor al masterclassului de pariuri sportive Puterea Cotelor

Setarea propriilor cote și modalități multiple de Cash-Out

Pe Betfair Exchange jucătorii își pot seta propriile valori ale cotelor pe care sunt deciși să investească, iar când cotele ating valorile dorite, pariurile lor sunt tranzacționate. În același timp, jucătorii pot apela la diferite forme de Cash-Out, precum cash-out automat (atunci când valoarea profitului atinge o valoare setată de parior) sau cash-out parțial (atunci când pariorul dorește să își asigure o anumită valoare a profitului și să lase în continuare deschisă o parte mai mică din miză)

Înscrierea pe Betfair Exchange

Jucătorii care doresc să se înscrie și să înceapă să folosească Betfair Exchange o pot face în doar câteva minute, completând un formular de înscriere, apoi parcurgând procedura de validare a contului, în conformitate cu prevederile legislației din România. Betfair oferă și un pariu gratuit în valoare de până la 150 de Lei pentru utilizatorii noi ai platformei EXCHANGE.

Înscrie-te AICI la Betfair Exchange și obține pariul gratuit de 150 de lei

 

Volume de bani tranzacționate pe Betfair Exchange

O caracteristică unică de care au parte utilizatorii Betfair Exchange este aceea că pot verifica în orice moment volumele de bani tranzacționate în piețele de pariere pe fiecare selecție în parte, iar mulți specialiști se folosesc de acest indicator pentru a putea anticipa în ce direcție vor tinde să evolueze cotele în diferite meciuri.

Sunt peste 500.000 de utilizatori înregistrați pe Betfair Exchange, dintre care peste 10.000 sunt români, iar în 2018, volumul total de bani tranzacționați pe bursă a depășit valoarea de 82 de miliarde de Euro!

275 de milioane de Euro a fost volumul de bani tranzacționați pe Betfair Exchange în 2018 de jucătorii din România, ceea ce indică o creștere semnificativă comparativ cu anii precedenți.

Piața cu cel mai mare volum de bani tranzacționați în 2018 de jucătorii din România a fost cea de rezultat final a meciului de tenis dintre Kevin Anderson și John Isner, semifinala masculină de la Wimbledon (680.000 de Euro)

Tot un meci de tenis a reprezentat piața cu cel mai mare volum de bani tranzacționați de jucătorii din România și în 2019, finala masculină a turneului de la Wimbledon dintre Novak Djokovic și Roger Federer cu 610.800 de Euro.

Finala Simonei Halep de la Australian Open din 2018, pierdută în fața Carolinei Woznicki, în 3 seturi, a atras 396.000 de euro tranzacționați de jucătorii din ROmânia. Comparativ, finala de la Wimbledon câștigată în 2019 împotriva Serenei Williams a atras 175.000 de euro din partea jucătorilor români, deoarece meciul a fost mult mai scurt, încheiat în doar două seturi.

 

Ghiduri și tutoriale de utilizare Betfair Exchange

Betfair pune la dispoziția jucătorilor niște ghiduri foarte simple de utilizare a platformei Exchange care pot fi consultate chiar AICI. 

De asemenea, pe canalul oficial de Youtube al Betfair România, sunt postate tutoriale video care explică în detaliu cum se folosesc toate funcțiile aplicației de mobil.

Auxiliar jucătorii pot consulta canalul de Youtube al specialistului român în Betfair Exchange, Cătălin Mihalache, pentru a învăța din tutoriale video, câteva tehnici simple și profitabile de trading sportiv.

Licența nr L1160655W000330