Emile Camuset, fondatorul brandului francez, un mare pasionat al sportului, lansează această marcă pe piaţa echipamentului sportiv de atletism încă din 1882. Echipamentul lui s-a bucurat de un succes atât de mare, încât atleţii din Maria Britanie îl vizitau pentru a-şi procura echipamentele.
 

Pe măsură ce a trecut timpul, Le Coq Sportif s-a implicat în mai multe sporturi pe lângă atletism, cum ar fi ciclismul, tenisul, golful şi evident fotbalul. În acest moment, firma franceză este furnizorul echipamentului pentru Turul Franţei.
 

Zorile Store este magazinul online ce aduce în România cele mai noi produse şi colecţii lansate de marca franceză. Mai toate produsele prezintă o linie clasică, fiind destinate persoanelor ce vor sa fie elegante şi în acelaşi timp să păstreze un aer sportiv.
 

În materie de încălţăminte se regăsesc modele pentru toate preferinţele. Că doriţi un pantof casual din piele sau material textil, ori poate o pereche de tenişi confecţionaţi din pânză de in, găsiţi toate modelele în cadrul magazinului Zorile Store.
 

Pentru serile răcoroase, jachetele sau hanoracele Le Coq Sportif dau nota distinctă şi evidenţiază bunul gust. Şi pentru că afară căldura şi-a făcut simţită prezenţa, tricourile sunt nelipsite.
 

Jumătăţile frumoase din viaţa bărbaţilor beneficiază şi ele de o atenţie deosebită. Rochiile casual Le Coq Sportif se bucură de un mare succes anul acesta în Europa, ele fiind prezente pe coperţile mai multor reviste renumite de modă. Domnilor, dacă vreţi să vă îndulciţi jumătatea dupa ce aţi petrecut o noapte în compania prietenilor vizionând un meci, cadoul ideal prin care vi se vor ierta multe păcate îl gasiti în cadrul magazinului Zorile Store. Fie că alegeţi o bluză sau o pereche de încălţăminte, Le Coq Sportif nu dă greş, iar ea va fi mai mult decât fericită.
 

Bonus, la orice produs pe care îl achiziţionaţi din cadrul magazinului Zorile Store, primiţi la alegere şi o pereche de papuci de la branduri precum Rider, Ipanema, Grendha.
 

Vreţi sa fiţi văzut ca o persoană elegantă, cu bun gust şi în ton cu moda?
 

Vreţi să surprindeţi priviri admirative la adresa dumneavoastră?
 

Le Coq Sportif este alegerea perfectă.