Pentru cei interesați sunt puse la dispoziție în cadrul magazinului online atât variante inedite de mobilier de grădină, cât și soluții cheie de depozitare, accesorii pentru grădină, produse pentru întreținere și curățare, dar și o categorie selectă de unelte pentru îngrijirea optimă a grădinii.

Mobi Garden aduce în fața publicului căsuțe de grădină realizate după standarde îmbunătățite comparativ cu ceea ce piața oferă în momentul de față. Lemnul și oțelul pierd tot mai mult teren în fața căsuțelor de grădină de pe mobigarden.ro, iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt numeroase și argumentate adecvat.

Materiale mai bune - rezistență îndelungată!

Căsuțele de grădină de la Mobi Garden vin cu o mulțime de avantaje unice la pachet. Vorbim de spații de depozitare cu un aspect plăcut, confecționate din materiale rezistente, înalt calitative ce oglindesc din start rezistența îndelungată la factori externi sau intemperii.

Keter este brand-ul definitor pentru gama de casute de gradina puse la dispoziția românilor prin intermediul magazinului online mobigarden.ro. pentru că vorbim de calitate deplină, rezistență remarcabilă, căsuțele pot fi alese în funcție de culoarea, nuanță definitorie. Lista completă este disponibilă pe mobigarden.ro în cadrul filtrului de căutare sugestiv.

Căsuțele de grădină marca Keter sunt mai presus decât cele clasice din lemn sau oțel!

După cum s-a enunțat și anterior, căsuțele de grădină ce poartă semnătura Keter ies în evidență, în primul rând, din punct de vedere al calității. Aceastea prezintă o rezistență cu mult mai mare decât cea oglindită de variantele clasice din lemn sau oțel. Putem aminti aici de faptul că nu necesită intervenții de întreținere precum lăcuirea și vopsirea. Totodată, datorită materialelor ultrarezistente din care sunt confecționate nu putrezesc, nu ruginesc și nu își schimbă mirosul în timp.

Bineînțeles, operațiunile de lăcuire și vopsire pot fi îmbrățișate, însă doar cu scopul de a plusa asupra aspectului unora dintre căsuțe. De exemplu, modelul Oakland 1175SD de căsuța de grădină poate fi vopsit.

Spațiu suficient pentru depozitare și organizare corectă a lucrurilor!

Un alt aspect pentru care căsuțele de grădină de pe mobigarden.ro merită toate aprecierile ține de spațiul util de care acestea dispun. Fiecare model în parte vine însoțit de specificațiile cheie ce privesc dimensiunile. În acest fel, alegerea poate fi făcută luând în calcul mai multe puncte de vedere, printre care și spațiul exploatabil.

De asemenea, trebuie amintit neapărat și de faptul că toate modele dispun de acoperiș rezistent. Modele pot susține fără probleme chiar și o cantitate însemnată de zăpadă. Ȋn plus, au o rezistență sporită la intemperii, la acțiunea rozătoarelor și la umiditate, inclusiv pardoselile căsuțelor sunt astfel. Vorbim din start de avantaje mult mai atractive comparativ cu alternativele clasice: căsuțele din lemn, oțel sau alte materiale comune.

Pentru a intra în contact cu întreaga gamă de căsuțe de grădină de acest gen cei interesați sunt invitați să acceseze mobigarden.ro.