Ceea ce jucătorii caută în principal se referă la un lung șir de avantaje. Firesc, interesul este de a găsi locul ideal ce oferă cât mai multe avantaje financiare. Atenție însă spre ce goniți! 

Mai multe conturi la diverse case de pariuri nu înseamnă neapărat o abordare greșită, ținând cont că acest lucru înseamnă și o strategie de joc. Important este ca scopul unui parior să nu se refere la crearea de conturi doar pentru a încasa beneficiile de bun venit. În plus, colaborarea cu o casă de pariuri trebuie să fie una relaxată, calmă și fără patimă, dacă interesul urmărit este cel de a obține câștiguri la pariurile plasate. 

Regula de bază în 2020 - alegerea casei de pariuri pe baza unor criterii importante pentru parior

Ofertele curente - pe cât de variată va fi o ofertă, pe atât de mulți sunt atrași pariorii de o anumită casă de pariuri. Și trebuie spus că în ultimii ani casele de pariuri parcă s-au întrecut în oferte. Beneficiul major va fi acela de a putea crea strategii bazate pe varietate. 

Nu este de ignorat nici ratingul pe care fiecare casă de pariuri îl are. Evaluările altor jucători va pot fi relevante în alegerea pe care o faceți. Comunitățile de acest gen le găsiți peste tot în mediul online. 

Marja de profit - casele de pariuri au de câștigat din fiecare pariu pentru că au un payout de până la 95% în unele cazuri. Câștigă așadar între 5 și 15% dintr-un meci pariat. 

Când există promoția cu marjă de profit de 0% la o casă de pariuri, atunci un astfel de noroc ar trebui privit ca avantaj și profitat de situație. Nu se poate spune că există una cu cele mai bune cote, așadar rămâne la alegerea pariorului de a hotărî la ce casă își deschide cont. Astfel, mare parte dintre jucători mizează pe a avea conturi multiple. Cu cât portofoliul este mai larg, cu atât sunt șanse de a găsi cote mai bune. Despre cote avantajoase, despre ponturi pariuri pariorii studiază și se interesează în prealabil - există comunități online ce îi ajută pe pariorii începători mai ales, Cota 2 spre exemplu.

Casa de pariuri licențiată și ce puncte forte are - la fel ca la orice altă selecție și când vine vorba de casele de pariuri se ține cont de ce avantaje oferă în comparație cu alții. Desigur, trebuie să fie mai întâi de toate o casă de pariuri licențiată. 

Casele de pariuri se întrec în bonusuri și promoții. Sunt atracții imediate, însă atenție la condițiile de acordare ale acestora, la rulaj. Cu toate acestea, nu acesta trebuie sa fie criteriul de bază pentru a alege casa de pariuri. Au devenit unele dintre cele mai cunoscute datorită unui bonus mai mare, datorită bonusurilor de bun venit sau a celor fără depunere. 

Depuneri și retrageri - dacă inițial nu pare să intereseze pe un jucător condițiile impuse de o casă de pariuri, ei bine, pe parcurs, aceste aspecte își arată importanța. Plasarea unui pariu în timp cât mai scurt sau rapiditatea cu care să fie scoși banii pot fi aspecte care contează aici. 

În marea majoritate a cazurilor vorbim despre depunere cu cardul, transfer bancar sau portofel electronic. Pentru cei care își doresc și varianta clasică de joc, de a paria la agențiile stradale, va conta ce disponibilitate au acestea. 

În cele din urmă, dacă ar fi să tragem linie, să alegem în funcție de reputație, de istoric și relațiile cu jucătorii, adică clienții. Orice casă de pariuri intenționează să mențină o relație bună cu cei care deschid conturi, doar că inevitabil apar și cei care încearcă să fenteze sistemul. Din cauza unor erori sau pentru că platforma este greoaie, mulți renunță. Contează plăcerea jocului, nu cum reușește fiecare jucător să se descurce cu setările din cont. 

Casele de pariuri nu-și permit să piardă licența, așadar mizează pe un front comun, acela de a-i limita pe cei care sunt prinși cu fapte de natură să profite de hibele sistemului.