Vladislava Zatyagalova isi acuza parintii ca au dat-o afara din casa dupa ani de abuzuri! Fata de 20 de ani s-a trezit ca parintii au schimbat incuietorile la casa si au dezmostenit-o dupa ce au aflat ca aceasta devenise actrita de filme pentru adulti. Vladislava sustine ca parintii nu aveau niciun drept sa o dea afara din casa din orasul din Rusia, Chelyabinsk.

Zatyagalova le spusese parintilor ca pleaca sa devina coregraf, lucru cu acesta se mandreau foarte mult. Insa ea s-a reprofilat, devenind una dintre cele mai populare femei din industria filmelor pentru adulti, atat in Statele Unite, cat si in Europa.

Atunci cand parintii au aflat ca fata lor este actrita de filme xxx, au refuzat sa mai vorbeasca cu ea si au schimbat ialele la casa. Cand Vladislava s-a intors nu i-a fost permis nici sa-si ia lucrurile din casa iar aceasta a chemat politia. Dupa ce si-a luat lucrurile, a mers la procuror si a facut plangere pentru abuzuri din trecut.

Vladislava sustine ca a fost batuta si a suferit leziuni dupa un moment in care mama ei, care este supraponderala, s-a asezat pe ea: "Tatal meu m-a lovit in timp ce mama mea ma tinea" spune Vladislava care isi acuza parintii ca sunt "incuiati" la minte in ceea ce priveste cariera ei si ca se gandesc doar la propria imagine.

Parintii Vladislavei au refuzat sa vorbeasca cu ea, angajand un avocat - ei spun ca o vor da la randul lor in judecata pentru acuzatiile facute despre care spun ca sunt fictive.