Povestea a fost făcută publică de către jurnaliștii de la Mirror, care notează că Samantha Kershner, o tânără în vârstă de 20 de ani care fusese abandonată la naștere de către tatăl ei, a reușit să-și cucerească părintele și chiar să-i devină soție!

Însă cum a fost posibil acest lucru? Din câte se pare, Samantha a făcut un pariu cu sora ei vitregă: cine reușește să-l găsească pe bărbat și să facă sex cu el va câștiga. Zis și făcut, așa că bărbatul, pe numele lui Travis Fieldgrove, a fost găsit în urmă cu trei ani de Samantha, care trei ani mai târzius l-a și convins să-i devină iubit!

Din câte se pare, relația celor doi a evoluat rapid, iar Samantha și Travis au devenit soț și soție. Doar că lumea a aflat povestea lor, astfel că autoritățile americane au intervenit. Și, chiar dacă inițial au negat că ar fi tată și fiică, afirmând că sunt doar soț și soție, testele ADN au confirmat ceea ce toată lumea știa: Samantha este fiica lui Travis.

Acuzat de incest și de faptul că s-a căsătorit cu propria lui fiică, pe care timp de 17 ani nu o văzuse deloc, Travis Fieldgrove a fost condamnat la doi ani de închisoare.