Daca fratele sau Nate a tinut prima pagina a presei din SUA in urma luptei cu Connor McGregor, iata ca si Nick Diaz iese in evidenta dupa ce a castigat o lupta. In afara ringului. Impotriva a 4 oameni!

Luptatorul de 33 de ani a fost atacat intr-un club de noapte din Las Vegas saptamana trecuta. Chiar daca nu a mai avut niciun meci din ianuarie 2015, fostul campion din Strikeforce a avut parte de aventuri in clubul Hyde din Las Vegas.

Dupa o ciocnire involuntara cu un barbat, Diaz si-a cerut scuze. Barbatul nu a acceptat si si-a adus 3 prieteni pentru a-l invata o lectie pe Diaz. Desi a incasat cateva lovituri, Diaz s-a ales doar cu o taietura la cap. Adversarii au primit insa lovitura dupa lovitura iar unul dintre ei a fost sugrumat cu un chokehold.

"Nu am inceput eu. Nici nu cred ca stiau cine sunt" a spus Diaz, citat de TMZ. Patronii clubului au confirmat povestea lui Nick Diaz. Cum acesta a lovit in legitima aparare, politia l-a intrebat daca doreste sa faca plangere impotriva atacatorilor. Luptatorul le-a raspuns insa ca barbatii "au patit suficient".

Diaz a fost suspendat pentru 18 luni dupa ce a picat un test dopind de la lupta cu Anderson Silva din ianuarie 2015. Rezultatul meciului a fost anulat deoarece si Silva a picat testul.