Cu asa o schimbare radicala de look, este de inteles reactia fanilor care s-au mirat cand au vazut ca actorul nu mai are parul lung, asa cum il stiau cu totii, ci, din contra, e tuns zero. Cel care l-a dat de gol a fost chiar colegul sau de platou, Constantin Dita, interpretul lui Giani din acelasi serial.

dorel las fierbinti 2

“Giani” a postat o imagine cu ei doi din sala de forta, insa fanii le-au transmis sa mai ia si ceva proteine, pentru ca prea se vad... rezultatele.

“Ce-ati facut cu Dorel??? E mana lui Bobita si-a lui Giani? Sau extraterestrii au lovit, din nou?”, “Da, bravo, ma, Celentano cu Firicel sunt la halbere?”, “Dorel... i-a cazut parul... de sampoanele alea chinezesti... of of!”, le-au transmis fanii.

dorel las fierbinti

Nu are mai nimic in comun cu personajul sau

Tanarul actor Mihai Rait Dragomir s-a remarcat in filmele "Vine Politia" si "Nasa", insa a dat lovitura in urma cu doi ani, cand a interpetat pentru prima data personajul Dorel din serialul de comedie "Las Fierbinti".

Mihai Rait Dragomir spune ca nu are prea multe in comun cu personajul pe care il interpreteaza in serialul "Las Fierbinti", insa nu ar schimba nimic la simpaticul Dorel.