A jucat in peste 30 de filme, e premiata ca cea mai buna actrita in rol principal la Festivalurile de Film de la Locarno, Salonic si Gopo, in Romania si a fost selectata Shooting Star la Berlin, adica intre primii 10 cei mai buni tineri actori din Europa.

"Am avut noroc pentru ca am primit roluri foarte diferite, nu am fost niciodata bagata intr-o singura tipologie, ceea ce e minunat", spune Ana Ularu.

Ana Ularu

Juriul Shooting Stars, Festivalul de Film de la Berlin: "Nu doar ca duce un film intreg pe umerii ei, dar o face cu un personaj complex, dificil si intr-o maniera convingatoare si magnetica. Puternica si totusi vulnerabila, ea are o uimitoare si cameleonica aparitie, iar ochii ei chiar sunt o oglinda a sufletului."

La doar 28 de ani, romanca Ana Ularu a castigat deja batalii la baioneta cu celelalte actrite de pe continet: a aparut in serialul de succes Borgia si e acum in cinematografe in Serena, unde joaca cu Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, iar anul viitor o vom vedea intr-un film alaturi de Harvey Keitel.

Ana Ularu

Ana Ularu, actrita: "In mare parte, mi-am dorit sa joc pur si simplu, faptul ca am ajuns sa joc si in afara a fost un noroc si o continuare frumoasa a unei munci de 15 ani. Imi doresc foarte mult sa joc in Romania, dar in lipsa ofertelor prea multe de aici, ma duc sa ma bat cu restul continentului. E o piata uriasa acolo, pentru fiecare rol pentru care dau proba ma lupt cu armate uriase, nevazute."

"Generatia mea e in mare parte de freelanceri, ceea ce e bine, suntem lupi tineri, cu chef de a lucra mult, divers, dar nu avem certitudini. Libertatea are dublu tais... si angoasele, si ca nu ai o sursa constanta de venit, noi traim in perfect capitalism, in care ne vanam slujbele, ne vanam munca", mai spune Ana Ularu.

Citeste tot materialul pe Stirileprotv.ro