În iulie 2010, Franck Ribery, cumnatul acestuia şi atacantul formaţiei Real Madrid, Karim Benzema, au fost inculpaţi pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore", fiind acuzaţi că au solicitat serviciile unei prostituate, Zahia Dehar, când aceasta avea doar 16 ani.

Tânăra a declarat în faţa poliţiştilor că a avut o relaţie sexuală plătită cu Franck Ribery, în 2009, când ea avea 17 ani, făcându-l pe acesta să creadă că este majoră.

Zahia

 

Ea a mai spus că a întreţinut acelaşi gen de relaţii şi cu Benzema, în 2008, dar şi cu un alt internaţional francez, Sidney Govou, însă la momentul respectiv, în martie 2010, devenise majoră.

Dacă pentru cei doi fotbalişti, scandalul a însemnat o pată pentru cariera lor, pentru Zahia a fost doar rampa de lansare.

Zahia

 

În 2011, ea a avut mai multe proiecte legate de modelling, iar în ianuarie 2011, după asocieri cu numele lui Karl Lagerfield şi alte nume sonore din lumea modei, Zahia şi-a lansat prima colecţie de lenjerie intimă.

Zahia

 

Pe 23 ianuarie, Zahia şi-a prezentat noua colecţie de lenjerie haute-couture pentru primăvară/vară 2013 la Palais de Tokyo din Paris, fosta prostituată apărând pe catwalk la finalul spectacolului.