Zbigniew Filo, in varsta de 24 de ani, a fost pedepsit de vecini pentru imprudenta de care dadea dovada la volan, intr-un mod cat se poate de inedit. Intr-o dimineata, tanarul a iesit in curte, dar nu si-a gasit nicaieri masina, marca Ford Escort. La scurt timp, barbatul si-a gasit masina suspendata intr-un copac, la aproximativ sapte metri inaltime, scrie Daily Mail.

Purtatorul de cuvant al politiei locale, Marta Pierko, a declarat: "Am primit un telefon de la un barbat care spunea ca masina sa este intr-un copac si ca vecinii sai sunt cei care au pus-o acolo. Dupa ce am inspectat locul, i-am permis tanarului sa o dea jos".

parcare

Se pare ca satenii au facut un pact sa pastreze secretul privind identitatea celor care au facut farsa. Un localnic a admis insa ca una dintre macaralele mobile din localitate a fost imprumutata in noaptea respectiva.

"Indiferent cine a facut asta, probabil ca a fost un lucru bun, deoarece tanarul este un sofer periculos si ar fi putut accidenta pe cineva. Probabil ca acesta se va gandi de doua ori la modul in care conduce sau la dorinta de a-si lua carnetul sau cine stie unde va ajunge urmatoarea lui masina", a declarat localnicul.

Suprinzator este faptul ca Zbigniew Filo nici macar nu detine un carnet de conducere. El a promis ca isi va schimba stilul de a conduce: "Am inteles mesajul, dar cred ca gestul a fost cam dur".