Top 3 evenimente in weekend

Chilipiruri, chilipiruri - le vei intalni in acest weekend la Jacques Pot pe strada Zborului 2. Sub egida “Reciclare prin reutilizare”, e imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau pentru reinnoirea garderobei de primavara la aceasta noua editie Yard Sale. Intrarea e libera.

Daca-i weekend, se lasa cu dans si unde mai bine decat la o noua editie a Festivalul Like CNDB? Spectacole asa cum sigur n-ai ocazia sa vezi in fiecare zi te asteapta la Centrul Dansului. Esti gata?

Cei de la Gazeta de Arta Politica nu se tem de numarul 13, pentru ca duminica se va lansa cea de-a 13-a aparitie a revistei. In colaborare cu grupul Quantic, acest numar trateaza tema: „Migratie si locuire – precaritatea conditiilor de adapost pentru migranti in Uniunea Europeana”. Lanseara incepe de la 19.00, la Hecate.

CINEMA

Fiul lui Saul (Géza Röhrig, Levente Molnár, Urs Rechn)

Batman vs Superman: Dawn of Justice (Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams)

Kung Fu Panda 3 (Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman)

TEATRU

Fata cu caramida-n gura

Regia: Theo Herghelegiu
Distributie: Cristian Toma, Adelaida Zamfira, Adriana Parvu.

Noi, cei care am tolerat si toleram rautatea, ticalosia, jocul marsav al manipulatorilor de constiinte si, nu in ultimul rand, impostura. In plus, povestea vorbeste despre singuratate, dragoste si moarte. Si mai vorbeste despre o trasatura a individului contemporan; sau, cel putin, a individului roman contemporan: ceea ce nu pot avea, prefer sa ucid…

Premiera Batman vs Superman si multe concerte! Ce facem in acest weekend

Obsesii

Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti prezinta spectacolul Obsesii de Claudiu Sfirschi-Laudat, un one-woman show cu Cerasela Iosifescu, dupa texte de Margarita Karapanou, in montarea regizorului grec Yannis Paraskevopoulos. Scenografia si costumele sunt create de Lia Dogaru.

Spectacolul se va juca pe 8, 9 si 10 aprilie de la ora 19:00 la Sala Mare ARCUB – str. Lipscani nr. 84-90.

Premiera Batman vs Superman si multe concerte! Ce facem in acest weekend

NSFW

Regia: Horia Suru
Distributie: Emilian Oprea, Gabriel Rauta, Ana-Maria Moldovan, Alexandru Potocean, Rares Andrici

NSFW - Not Safe For Work, este abrevierea folosita pentru paginile sau website-urile care contin materiale erotice sau pornografice ce nu ar trebui accesate in public sau la locul de munca.

Premiera Batman vs Superman si multe concerte! Ce facem in acest weekend

Alex Velea & Band
Beraria H Azi ora 19:45 - 00:45

Pe 18 Martie in Orasul cu Chef de Viata vin pentru un super-concert Alex Velea si Band-ul sau, iar show-ul e garantat.

Premiera Batman vs Superman si multe concerte! Ce facem in acest weekend

Hot Club de Bucarest - Jazz Manouche
Ceainaria ARTea Azi ora 19:30 - 21:30

Jazz cu eleganta clar europeana, nascut in cartierele pariziene de catre geniul lui Djao Reinhardt, jazz-ul manouche nu a avut parte la inceputul secolului trecut de recunoasterea meritata. Inregistrarile lui Django, secondat de vioara magica a lui Grappelli au bucurat un cerc mic, aproape elitist de ascultatori. Dupa moartea sa, o perioada de liniste s-a asternut peste aceasta mostenire, totul pana in anii 90, cand chitaristi unici, ca Bireli sau Stochello sa creeze o revolutie in repertoriul jazzistic al concertelor live. Totul a luat o amploare ce a reasezat la locul de onoare jazz-ul manouche. In Romania, riscul abordarii acestui gen si l-a asumat cu succes Hot Club de Bucharest

Cargo
Arenele Romane Azi ora 20:00 - 23:00

Pe 18 martie de la ora 20:00, cea mai titrata trupa de rock romaneasca,CARGO, lanseaza noul DVD intitulat "Live la Arenele Romane", in cadrul unui show marca METALHEAD. Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul "Noaptea Vrajitoarelor".

JukeBox
Tribute Club Azi ora 22:00 - 03:00

Stand-up Comedy
In Culise
Azi ora 20:00 - 21:30
25 Mar ora 20:00 - 21:30

Iti amintesti de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toti iti zdrangane-n minte cu zambetul pe buze si hohote de ras.

Mincu sau Alexandru Minculescu (dupa cum ii spun prietenii) este macho-ul grupului, acesta dominand scena prin glumele sale care surprind perfect esenta umorului masculin. Fiind genul nerdish, comicul acestuia se bazeaza pe asocieri fericite care-i surprind pe barbati atunci cand sunt la menstruatie sau pe smecherasii de cartier cand participa la un eveniment cultural.

Premiera Batman vs Superman si multe concerte! Ce facem in acest weekend