FILM

Taken 3
Regie: Olivier Megaton
Distributie: Liam Neeson, Maggie Grace

Liam Neeson se intoarce pentru ultima data in seria Taken, in al treilea film, Tak3n. El reia rolul lui Bryan Mills, caruia i se insceneaza moartea sotiei sale. Acum, Bryan este fugar si autoritatile sunt pe urmele lui, in frunte cu personajul jucat de Forest Whitaker. Dar Bryan trebuie sa isi mentina fiica in siguranta si sa afle cine i-a omorat sotia, o misiune potrivita pentru el, judecand dupa primele filme.

PARTY

Sailor & I, Atjazz, Bogman, Fouchat - Casa Presei Libere

09 Ian ora 22:00 - 05:00

Sailor  I, Atjazz, Bogman, Fouchat

 Primul cantec oferit de Sailor & I ca ofranda publicului a fost si single-ul de debut “Tough Love”, pe una din cele mai prestigioase case de discuri ale muzicii noi electronice BlackButter, la sfarsitul verii lui 2013. Odata cu redarea acestuia pe toate statiile BBC din Marea Britanie, interesul pentru trupa a crescut semnificativ in toata Europa.

”Sailor & I este o metafora ce descrie cele doua vointe din interiorul unei persoane, care se lupta una impotriva celeilalte. Face parte din viata de zi cu zi a oamenilor. E interesant ca exista momente in care oamenii fac lucruri pe care nu doresc sa le faca, dar nu se pot opri dintr-un motiv anume."

TEATRU

12 Days of Sins - In Culise Teatru - Pub

09 Ian ora 19:00 - 03:00
10 Ian ora 15:00 - 03:00
11 Ian ora 19:00 - 21:00
12 Ian ora 20:00 - 22:00
13 Ian ora 20:00 - 22:00

12 Days of Sins - In Culise Teatru - Pub

Toate pacatele, toate conflictele, toata comedia, toate dramele se muta impreuna cu ”familia”.

 

Primele zile din 2015 marcheaza un nou inceput pentru In Culise – trei ani de teatru celebrati prin 12 zile ”pacatoase” de spectacol. Intre 9 si 20 Ianuarie va invitam sa ne vizitati la noul sediu de pe strada Hristo Botev nr. 25: noul ”acasa”.

"12 Days of Sins” este evenimentul prin intermediul caruia ne-am propus sa aducem in centrul preocuparilor tematice acele pacate impotriva carora ne luptam pe tot parcursul anului - lacomia, trufia, avaritia, invidia, desfraul, furia, lenea, abuzul, prostia, ipocrizia, ura, nedreptatea. Spectacolele In Culise scot in fata defectele societatii si caricaturizeaza situatii general valabile, aducandu-le intr-o zona de entertainment de calitate. Razi, plangi, suferi si simti ca traiesti!

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Revelionul Artistilor - Beraria H

10 Ian ora 20:00 - 04:00

Revelionul Artistilor - Beraria H

Sambata, 10 ianuarie, ti-am pregatit Revelionul Artistilor in Orasul cu Chef de Viata! Proconsul, Mircea Vintila, Dan Iliescu si multi ati artisti indragiti te asteapta pe scena H!

Pentru ca un Revelion nu este suficient pentru oamenii cu chef de viata, ne-am decis sa mai organizam unul! De data aceasta te invitam la Revelionul Artistilor in Beraria H! O serie de artisti cunoscuti si indragiti vor sustine un spectacol urias, extrem de dinamic si plin de voie buna in Orasul cu Chef de Viata. Iar tu esti invitatul de onoare la acest spectacol!