Rellys pozează într-un cazinou şi te asigură că în orice fel ai pune miza, câştigul (privind-o) e garantat. Alături de ea, seria de pictoriale e completată de playmate-ul Emilia Petre, una dintre câştigătoarele concursului #CyberGirl, dar şi de trei fete din străinătate mai fierbinţi ca soarele de primăvară: poloneza Sandra Ciechomska, greco-scoţiana Zoi Gorman şi americana Britt Linn.

Fiindcă ştim cu toţii că Playboy e o revistă şi de citit, nu doar de privit, în luna aprilie vei învăţa cum să devii DJ (în caz că ţi-ai dorit vreodată), vei face cunoştinţă cu toate tipurile de băuturi distilate produse în România, de la ţuică la basamac şi vei face o incursiune în istoria revistei pentru a reciti interviurile vremurilor de demult cu Beatles, Jane Fonda şi Richard Burton.

Rellys, goala

Şi pentru că tot a venit vorba de interviuri, citeşte-le şi pe cele cu Cooper Hefner, fiul preferat al fondatorului revistei, şi Iggy Pop, ”nebunul” epocii punk, care pare să se fi liniştit doar în aparenţă. Plus Mihai Georgescu, de la Bere Gratis, care are nişte lucruri interesante de spus, la 15 ani de aniversare a trupei.

Ca de fiecare dată, la toate acestea se adaugă articole cool din auto, hardware, fashion, food & drink, sport şi multe altele.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 7 martie.