între 19 țări în care vizitatorii pot vedea cele mai frumoase femei din lume, scrie news.thaivisa.com.

Dr. Prem a publicat pe site-ul celebrului său ghid turistic "Dr Prem's Travel and Tourism Guide" articolul cu titlul "Țările pe care le puteți vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume".

El a făcut remarca potrivit căreia țările cu cele mai frumoase femei din lume au fost puse în acest ghid într-o ordine aleatorie și a comentat că "fiecare femeie este frumoasă, indiferent de țara în care trăiește". Expertul a precizat, totodată, că va respecta opinia oricui percepe frumusețea în mod diferit.

 

Countries you can visit to see the world’s most beautiful...

Posted by Dr Prem on Tuesday, February 10, 2015

Site-ul său de călătorie și ghidul de turism au enumerat în această listă Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croația, Columbia, Argentina, Etiopia, România.

 

Russia known as home of some of the most beautiful women on the planet. Fair skinned, blue eyed, raven haired, slender, highly intelligent and lots of fun.

Posted by Dr Prem on Tuesday, February 10, 2015

Femeile din România au fost descrise în acest ghid ca fiind elegante, cultivate, harnice, grijulii, cu atitudine pozitivă, înțelegătoare, feminine și promotoare ale valorilor tradiționale, având tot ceea ce un bărbat caută când își alege o soție. Ele sunt recunoscute pentru inteligența lor nativă și pentru faptul că acordă prioritate în viață culturii și dezvoltării personale, mai scrie dr. Prem.

 

Canada is a country with many ethnic groups, which is why the beauties you find there are the best of everywhere.

Posted by Dr Prem on Tuesday, February 10, 2015

În ceea ce privește Ucraina, enumerată prima în această listă, el a scris că cele mai bune locuri din țară pentru a surprinde adevărata frumusețe a femeilor sunt Kiev, Odesa și litoralul Marii Negre.

Suedia, a doua enumerată, este considerată țara cu cei mai arătoși bărbați și femei din întreaga lume. Femeile din această țară sunt literalmente uimitoare, potrivit dr. Prem, care le descrie ca fiind înalte, zvelte, blonde cu ochi albaștri, inteligente, prietenoase și extrem de educate.

 

Thai beauties sport soft features and exude a jaw dropping raw exoticism that needs to be seen to be believed!

Posted by Dr Prem on Tuesday, February 10, 2015

Thailanda, a spus el în ghidul de călătorie, poate fi cunoscută pentru natura, cultura și ospitalitate sa, dar și pentru femeile frumoase, care sunt timide, însă extrem de prietenoase și romantice.

 

Brazilian women are real mix of beauty and body, just like exotic cocktails. Sexy blondes and lovely black women with curvaceous bodies and sporty features.

Posted by Dr Prem on Tuesday, February 10, 2015

Dr. Prem este autor și editor renumit de ghiduri turistice și de dezvoltare personală, el conducând, de asemenea, și o rețea de 50 de website-uri de nișă care atrag milioane de cititori din întreaga lume. În prezent, el furnizează servicii de consultanță independente și face training pentru diverse guverne și mari organizații de asistență medicală și investiții, mai notează news.thaivisa.com.

Agerpres