Britanicul Jamie Ather a petrecut intr-o seara prea mult si s-a trezit a doua zi in Glasgow ca a cheltuit 520 de lire pentru un bilet de avion catre Brazilia. Atunci cand compania aeriana a refuzat sa-i returneze banii, tanarul de 24 de ani s-a decis sa mearga in excursie! Si a avut o experienta de neuitat!

Ather, cel care lucreaza la o banca, a petrecut pe plaja Copacabana si s-a dus si in tara vecina, Peru, pentru a se duce in orasul antic Machu Picchu.

"M-am trezit dupa o noapte de betie ca am cumparat un bilet de avion de la Glasgow la Rio de Janeiro la ora 5.12am. Nu imi aduceam nimic aminte deoarece eram beat si nici nu imi trecuse vreodata prin minte sa merg in Africa de Sud. Compania nu a dorit sa-mi returneze banii avand o politica de a face in maxim 24 de ore asa ca am aranjat o vacanta de la job. Am petrecut cateva zile intr-un sanctuar in Bahia in nord-estul Braziliei, am mers pana la Machu Picchu si m-am relaxat pe plaja Copacabana.

Aceasta experienta m-a facut sa realizez ca trebuie sa risc uneori si trebuie sa scapi de frica pentru a obtine mai mult de la viata" a povestit Jamie, citat de Mirror.