Noul smartphone lansat de Samsung va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii aprilie in 155 de tari din lume, inclusiv Romania.

Zvonul cum ca pretul noului Galaxy S4 va fi de 499 de dolari NU a fost momentan confirmat, referinte la pret nefiind facute.

In linii mari lansarea de azi-dimineata de la New York a pus accentul pe spectacol, iar secretele lui Galaxy S4 au fost dezvaluite treptat. Cu doar cateva ore inaintea evenimentului Samsung lansa un teaser menit sa starneasca si mai mult curiozitatea celor care se aflau in asteptare:

Galaxy S4 va avea un ecran super-AMOLED de 4,99 inch la rezolutia 1920x1080p, ceea ce inseamna o densitate de pixeli de 441, fapt care demonstreaza inca o data ca Samsung stie sa faca display-uri extraordinare.

 

samsung foto lansare

Yoda.ro scrie in continuare despre ce se stie momentan la capitolul procesor si ce noutati aduce smartphone-ul Citeste totul aici:

Foarte mult s-a vorbit si despre camera foto care in acest caz va fi de 13 MP (principala), iar secundara de 2 MP. Rezolutia camerei principale este de 4128x3096p. Ea are blitz LED si autofocus + multe alte functii derivate.

Luate pe rand, poti sa filmezi in acelasi timp cu ambele camere, poti imbina imagini, poti efectua video call timp in care camera principala arata imagini (buna pentru concediu), ai functie de timelapse si o gramada de efecte pentru fotografii.

In linii mari Samsung Galaxy S4 confirma asteptarile. Are multe imbunatatiri fata de precedentul model, SIII, si destul de multe "bile albe" peste concurenta.