Utilizatorii aflați în această situație vor primi gratuit o prelungire a garanției până la 15.07.2020. Clienții nu trebuie să acționeze în vreun fel pentru ca prelungirea să intre în vigoare. 

Pentru clienții care întâmpină probleme și nu pot sau nu doresc să părăsească domiciliul, oferim serviciul de asistență de la distanță, lansat în urmă cu trei ani în România.

De asemenea, în aceste momente dificile pentru toți, în care majoritatea oamenilor lucrează din propriile locuințe, Samsung pune la dispoziție clienților un nou serviciu de colectare a smartphone-urilor care necesită intervenția fizică a specialiștilor noștri. Astfel, un angajat al diviziei de service Samsung sau un curier va colecta telefoanele cu probleme tehnice, urmând să returneze clienților dispozitivele reparate în cel mai scurt timp.

În plus, pentru că sănătatea clienților este cea mai importantă, toate telefoanele care ajung în service beneficiază gratuit de dezinfectare. Reparațiile pot fi programate printr-un apel telefonic la numerele 08008 726 78 64 sau *8000.

#GetThroughThisTogether #Samsung

Prințul William a implorat cetățenii britanici să fie uniți împotriva pandemiei