BAROCHINERIA - recital extraordinar la Ateneul Roman - 30 octombrie

In 30 octombrie 2012, stagiunea de marti seara de la Ateneul Roman programeaza un recital extraordinar de muzica baroca pentru vioara si chitara. Protagonisti: Natalia Colotelo Pancec si Maxim Belciug, cu un program de barochinerii semnate de Francesco Maria Veracini, Arcangelo Corelli, Gottfried Finger, Johann Sebastian Bach, Pietro Locatelli si Antonio Vivaldi. Un adevarat regal care promite, prin prospetimea formulei instrumentale, un spectacol al barocului eliberat de rigori dogmatice, trecut in cheia sprintara a simtitii nascute, iar nu facute.

Concertul are loc la Sala Mica a Ateneului Roman, marti 30 octombrie 2012, si incepe la ora 19.00. Biletele se gasesc la casa de bilete a Ateneului Roman.

Concert Voca People la Arcub - 31 octombrie - 4 noiembrie

ArCuB aduce la Bucuresti o comedie muzicala de senzatie (sau un spectacol unic de teatru vocal) – VOCA PEOPLE. Ei combina sunete surprinzatoare: modul de interpretare a capella cu stilul modern al beat-box-ului, cu ajutotul caruia imita sunetele unei intregi orchestre (tobe, trompete, chitare si multe altele) fara sa foloseasca niciun instrument muzical. Spectacolul lor este o experienta de neuitat, care impleteste excelenta muzicala cu umorul de cea mai buna calitate.

Detalii aici.

Expoziţie de fotografie artistica la noua Galerie de arta a TNB
Vernisajul: joi, 1 noiembrie 2012, ora 20.00

Joi, 1 noiembrie 2012, incepand cu ora 20.00, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie «MINUNATUL UNIVERS JUGENDSTIL, detalii arhitectonice din tarile dunarene», in prezenta autorului, austriacul Peter Schubert. Cu aceasta ocazie, se inaugureaza noua Galerie de arta a Teatrului National, spatiu conex Salii Media, cea de-a doua sala noua a TNB, care se deschide publicului in aceeasi seara.

KUMM - Concert aniversar 15 ani. Invitati speciali: byron - 1 noiembrie

Incepand cu ora 21:00, toti fanii Kumm (sau nu neaparat) sunt asteptati la Silver Church sa aniverseze cei 15 ani de existenta Kumm.

Pretul unui bilet: 30 lei

Film scurt - 1 noiembrie 2012, Studioul Horia Bernea - Muzeul Taranului Roman

Forumul Cultural Austriac, in parteneriat cu Muzeul National al Taranului Roman, prezinta in data de 1 noiembrie 2012, de la orele 19.30, la Studioul Horia Bernea, o serie de scurtmetraje, creatii ale unor artisti austrieci, dar si din alte tari, membri ai art-clubului Intensiv-Station din Viena.

Intrarea libera

Festivalul Filmului Polonez - 2-10.11.2012
Muzeul National al Taranului Roman

Institutul Polonez din Bucuresti, in parteneriat cu Muzeul National al Taranului Roman si cu sprijinul Institutului Polonez de Arta Cinematografica din Varsovia, va asteapta in perioada 2 – 10 noiembrie 2012, la Festivalul Filmului Polonez, care va avea loc la Studioul Horia Bernea, de la Muzeul National al Taranului Roman.

Detalii aici.