Saptamana Filmului Maghiar - 19-25 noiembrie

Saptamana Filmului Maghiar va avea loc la Muzeul National al Taranului Roman, Studioul Horia Bernea (intrarea prin str. Monetariei nr. 3).

Intrarea la proiectii va fi libera. Filmele vor fi subtitrate in limba romana si in limba engleza. Programul se afla AICI.

CONUL LEONIDA FATA CU REACTIUNEA de I.L.Caragiale, in regia lui Silviu Purcarete - premiera 20 noiembrie, ora 20:00, TNB

Premiera oficiala va avea loc marti 20 noiembrie si miercuri 21 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Mica.
 

O fantezie à la Purcarete, cu numeroase momente de surpriza, care se sprijina pe interpretarea extraordinara a doi mari actori. Un spectacol in care Mariana Mihut si Victor Rebengiuc compun si recompun, cu un comic devastator, rolurile nemuritorilor eroi ai lui Caragiale. O montare in care decorul, semnat de Dragos Buhagiar, devine el insusi personaj, iar muzica lui Vasile Sirli potenteaza cu inteligenta si umor intentiile regizorale.

Studioul de muzica veche - 20 noiembrie 2012, 19:00 - 21:00 Sala mare, Ateneul Roman

Program:
Georg Friedrich Handel - Cantata Airs francais
Johann Sebastian Bach - Sonata in sol major, BWF 1027
Suita scotiana (sec. XVI-XVII) - The Scot's Marche, Joy to the Person of My Love , To the Banks Helicon, Come children dere..., Scotch Cap, In a Garden So Green
Felicia Donceanu - Una volta alla corte del principe (opera de camera pentru soprana, viola da gamba, clavecin si percutie pe texte de Matteo Maria Boiardo, Angelo Poliziano, Ludovico Ariosto si Petru Cercel) p.a.a.

Festivalul International de Film Experimental Bucuresti BIEFF - 20-25 noiembrie

Noua editie a Festivalului International de Film Experimental Bucuresti (BIEFF) incepe pe 20 noiembrie, la Cinema Scala, cu premiera celui mai recent film semnat de controversatul regizor coreean Kim Ki-Duk, PIETA, castigatorul Leului de Aur de la Venetia.

Programul AICI.

Targul International de Carte Gaudeamus - 21-25 noiembrie

Targul International GAUDEAMUS - Carte de invatatura, editia a 19-a, se va desfasura in perioada 21 - 25 noiembrie 2012 in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti.

Mai multe informatii gasiti AICI.

Concert Macy Gray la Sala Palatului - 22 noiembrie

Moonlight Breakfast canta in deschiderea showului pe care Macy Gray il sustine pe 22 noiembrie la Sala Palatului, in Bucuresti. Portile se deschid de la ora 19.00, iar concertul incepe de la ora 20.00.

Biletele sunt disponibile la preturile de 220, 170, 140 si 110 lei. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

A doua editie a Jewelry Design Fair – design romanesc de bijuterie contemporana - 23-25 noiembrie

Galeria de arta contemporana ArtXpert va gazdui cea de-a doua ediţie a Jewelry Design Fair, eveniment dedicat in exclusivitate bijuteriei contemporane de autor si designerilor romani. ArtXpert se afla pe Strada Putul lui Zamfir nr. 45-47 (cu intrare din Piata Dorobanti) si va fi deschis publicului larg sambata intre orele 12.00 si 20.00, si duminica intre orele 12.00 si 18.00. Intrarea este libera. Pentru mai multe informatii, puteti vizita pagina oficială www.jewelryfair.ro

CNDB prezinta trei spectacole la WASP - 23 noiembrie

Pe scena WASP, vineri, 23 noiembrie, Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) prezinta:
19.00 – I.C. (progressive work) – de/cu Paul Dunca
20.00 – Stage Psychosis – de/cu Carmen Cotofana
20.30 – Dance a playful body – de Andreea Novac, cu Istvan Teglas

Pret bilet/spectacol: 10 lei
Pret bilet/seara: 20 lei
Seara triple-billl - "I.C. (progressive work)"- Paul Dunca, "Stage psychosis" - Carmen Cotofana, "Dance a playful body" - Andreea Novac realizata de CNDB in parteneriat cu WASP.

Biletele se pun in vanzare incepand cu ora 18.00 la WASP.
Rezervari se pot face la adresa [email protected]
www.cndb.ro