Laura Gordon, o femeie din Charlotte, Carolina de Nord, face senzatie cu pozele ei de pe internet avand aproape 500.000 de fani pe Instagram. Ea spune ca a gasit elixirul tineretii. Asta pentru ca desi are 48 de ani, toata lumea spune ca arata ca si cum ar avea jumatate din aceasta varsta!

Iar Laura spune ca este extrem de usor - fitness-ul o ajuta sa fie intr-o forma incredibila. Pe langa faptul ca lucreaza din greu la sala, ea mananca foarte sanatos si astfel are acest rezultat.

Agent imobiliar in viata de zi cu zi, Laura a vorbit cu cei de la Daily Mail: "Nu fac fitness profesionist, nu sunt model si nu am facut niciodata o cariera din fitness.

Nu ador sa ma antrenez. E ca o slujba. Sa fii fit este ca un salariu pe care il primesti iar antrenamentele sunt slujba dificila pe care o faci pentru asta".

Ea se antreneaza din greu si mananca sanatos. Are 3 sesiuni de cate o ora cu ridicari de greutati in fiecare saptamana. O sesiune pentru zona superioara a corpului, una pentru cea inferioara si una mixta. Si face 5 sesiuni de antrenamente video. Ea insista ca pe langa asta nu mananca deloc mancare deja gatita.

"Cand prietenii si rudele ma vad imi spun mereu ca sunt norocoasa ca sunt slaba si pot sa mananc ce vreau. Le explic ca mananc mereu sanatos si de asta nu ma ingras. Va rog sa nu spuneti ca sunt norocoasa pentru toate sacrificiile zilnice pe care le fac" mai spune Laura.