Chiar dacă până la sfârşitul serialului au rămas împreună două cupluri, Monica - Chandler şi Rachel - Ross, de-a lungul timpului un număr destul de mare de iubite şi iubiţi şi-au lăsat amprenta asupra personajelor principale, contrar vieţii reale.

Conform Institului Kinsey, bărbaţii americani cu vârsta între 30 şi 44 de ani, au în medie între şase şi opt partenere în timpul vieţii, ceea ce reprezintă mai puţin şi decât cel mai puţin activ personaj sexual din Prietenii tăi, Chandler, care a avut 10.5 partenere, informează Daily Mail.

friends - 2

Diferenţa este şi mai mare la femei. Conform studiului din 2005, americancele cu aceeaşi vârstă au în medie patru parteneri, dar Monica a avut 14,5, Rachel 15,5, iar Phoebe "conduce" în clasament cu 32.5.

Un fan al serialului a realizat o analiză detaliată a relaţiilor personajelor principale din serial. El a acordat un punct pentru un partener a cărui existentenţă era sigură şi o jumătate de punct pentru un partener despre care s-a vorbit în serial că ar fi avut o aventură cu un personaj principal.

friends - 1

Astfel, a reieşit că Joey Tribbiani a avut cele mai multe partenere, cu 55.5 puncte. Dar, în ceea ce priveşte relaţiile serioase, Joey a avut cel mai mic procent din toate cele şase personaje, cu 23.5 la sută.

În ceea ce priveşte personajul cu relaţiile serioase cele mai multe, cel mai bun procentaj l-a avut, surprinzător, Rachel, cu 71.4 la sută, care l-a depăşit pe cel însurat de trei ori, Ross, cu numai 50 la sută.