Invitata sa ia parte la petrecerea organizata dupa Festivalul de Film de la Cannes, Sharon Stone si-a facut aparitia intr-o tinuta uimitoare, cu care a atras toata atentia imediat ce a coborat de pe iahtul lui Roberto Cavalli direct pe covorul rosu al evenimentului cu pretentii.

Sharon Stone

Sharon Stone

Sharon Stone

Vedeta a defilat minute in sir in fata fotografilor prezenti la petrecere, care au surprins-o pe aceasta din toate unghiurile posibile, inclusiv la bratul lui Fawaz Gruosi, fondatorul bijuteriilor Grisogono, cu care se pare ca are o relatie speciala, avand in vedere imaginile surprinse cu cei doi.

Petra Nemcova a participat la premiera"Two Days, One Night", iar aparitia sa a fost una cu totul speciala.

Petra Nemcova

Petra Nemcova

Aceasta a purtat o creatie Zuhair Murad din colectia de primavara 2014 fara bretele care i-a cauzat oare si ce probleme, aceasta fiind nevoita sa fie atenta in permanenta.

De la Festivalul de Film de la Cannes nu putea lipsi Eva Longoria, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului, chiar daca nu joaca in niciunul dintre filmele intrate in competitie.

Eva Longoria

 

Eva Longoria

Eva Longoria

Vedeta a pasit pe covorul rosu la premiera filmului Foxcatcher pentru a-i sustine pe colegii sai, actorii Channing Tatum, Steve Carell si Mark Ruffalo.

Adriana Lima

Adriana Lima

Imbracata intr-o rochie ce a trezit imaginatia domnilor prezenti la festival Adriana Lima a pasit increzatoare intr-o pereche de sandale inalte.

Lady Victoria Hervey

Lady Victoria Hervey

Lady Victoria Hervey (37 de ani), membra a nobilimii britanice, a reusit sa le distraga atentia tuturor fotografilor de la Cannes veniti sa le pozeze marile dive din Cetatea Filmului.

Frederique Bel

Frederique Bel

Actrita de origine franceza Frederique Bel a pasit pe covorul rosu intr-o rochie ce i-a lasat la vedere picioarele lungi si subtiri cu ajutorul unor crapaturi adanci.

Mai multe detalii pe Perfecte.ro