câştigat de echipa din Baltimore în faţa celei din San Francisco cu scorul 34-31, să fie întrerupt 35 de minute de o pană de curent.

Pe o scenă impresionantă montată în centrul arenei Superdome din New Orleans, sub privirile celor 73.000 de spectatori şi ale celor 100 de milioane de americani care au privit show-ul, celebra cântăreaţă americană, care a devenit mamă anul trecut, a interpretat unele dintre piesele ei de succes, precum "Crazy in Love", într-un spectacol de lumini şi efecte pirotehnice.

Beyonce a fost acompaniată apoi pe scenă de fostele ei colege, Kelly Rowland şi Michelle Williams, din grupul Destiny's Child, care a vândut aproape 50 de milioane de albume în anii 2000.

Cele trei artiste au interpretat şi una dintre piesele celebre lansate de Beyonce, "Single Ladies (Put a Ring on It)", şi, potrivit reprezentanţilor postului CBS, nu au pierdut nimic din popularitatea pe care o aveau în urmă cu un deceniu, întrucât în timpul prestaţiei lor comune s-a înregistrat un vârf de mesaje postate pe Twitter: 270.000 pe minut.

După un spectacol care a durat aproximativ un sfert de oră, Beyonce a părăsit scena fără ca vreun incident să îi afecteze prestaţia. "Mulţumesc pentru acest moment. Dumnezeu să vă binecuvânteze!", a spus cântăreaţa, adresându-se publicului.

Înainte de începerea meciului de fotbal american, spectatorii şi telespectatorii au fost extrem de emoţionaţi, atunci când Jennifer Hudson şi un cor de copii de la şcoala primară Sandy Hook din Newton (statul Connecticut), unde a avut loc unul dintre cele mai cumplite masacre cu arme de foc din istoria Statelor Unite, au interpretat împreună "America the Beautiful".

Cântăreaţa Alicia Keys, singură la pian, a interpretat apoi o versiune lentă a imnului naţional american.

Cea mai nouă reclamă Fiat 500 Abarth, cu Catrinel Menghia, va fi difuzată la Super Bowl 2013! VIDEO

Catrinel Menghia a anunţat pe contul ei de Facebook că cea mai nouă reclamă pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, a cărei imagine este, va fi difuzată în timpul galei Super Bowl - finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care are loc duminică seară.