Anul acesta, Conor McGregor împlinește 34 de ani, însă pare că este cunoscut pe tot globul de o viață, datorită faptului că a fost foarte mediatizat.

Recunoscut nu doar datorită luptelor pe care le-a avut în ring și în cușcă de-a lungul carierei, sportivul s-a făcut remarcat și datorită extravaganțelor sale. Recent, presa din străinătate notase că irlandezul se gândește să cumpere de la Roman Abramovici clubul de fotbal Chelsea Londra, însă se pare că s-a răzgândit și a făcut o achiziție care nu a fost la fel de costisitoare.

Conor McGregor și-a cumpărat un yacht de viteză Lamborghini, care l-a costat aproape 3 milioane de euro. Așa cum era de așteptat, achiziția poate fi considerată una „unicat”, deoarece sportivul a personalizat ambarcațiunea: a plătit 465.000 de euro pentru ca yacht-ul să aibă culorile și simbolurile brandului său de băutură.

După ce ambarcațiunea a ajuns la el, Conor McGregor a postat pe Instagram foarte multe fotografii și filmulețe în care apare yacht-ul, fiecare postare având sute de mii de vizualizări și de like-uri. Un clip video în care apare noua achiziție a adunat chiar și 1,5 milioane de vizualizări în aproximativ 20 de ore.