Pamela Hunt s-a casatorit in 2009 cu Vince Coombs insa, dupa doar 2 ani de casnicie, l-a parasit pentru antrenorul ei personal de bodybuilding, Ray Houghton. Femeia care are acum 50 de ani a fost cucerita de Ray, 58 de ani, la un an si jumatate dupa ce s-a mutat in Orihuela Costa, Spania cu fostul sot.

Pamela s-a indragostit de antrenorul ei, a divortat de Coombs si a inceput sa se antreneze si mai mult cu noua sa iubire. "Cand m-am alaturat salii de antrenamente si l-am vazut pe Ray mi-am zis: Wow! Vince avea o constitutie normala si e mai inalt ca Ray insa mereu mi s-au parut foarte atragatori barbatii cu muschi. Sentimentele pentru Ray m-au luat prin surprindere. Eram fericita in casnicie si nu cautam o alta iubire. Dar cu cat am avut mai multe antrenamente cu Ray, cu atat am realizat ce simt".

Cei doi lucreaza acum la Body Beach Gym, Cabo Roig si spun ca sunt mai fericiti ca niciodata. Interesant este ca Pamela nu stia daca sentimentele ei pentru Ray sunt reciproce pentru ca nu i-a spus pana cand n-a incheiat casnicia cu Vince. Din fericire, Ray i-a spus ca avea sentimente similare insa nu voia sa intervina in casnicia Pamelei.