FILM

Age of Adaline
Regie: Lee Toland Krieger
Distributie: Blake Lilvely, Michiel Huisman, Harrison Ford

In The Age of Adaline, Blake Lively joaca rolul unei femei care devine nemuritoare in mox inexplicabil dupa un accident si ramane la varsta de 29 de ani. Dupa ce traieste o viata solitara timp de mai multe decenii, Adaline intalneste un barbat pentru care va incepe sa se gandeasca sa renunte la imortalitate. Acesta ii va trezi din nou pasiune pentru viata, iar dupa un weekend in care secretul ei este la un pas de a fi divulgat, aceasta trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata ei. Din distributie mai fac parte Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn. Regia ii apartine lui Lee Toland Krieger si in Romania se va lansa incepand cu 30 aprilie 2015.

A Little Chaos/ Haos la Versailles
Regie: Alan Rickman
Distributie: Kate Winslet, Alan Rickman

O drama romantica care o are in centrul sau pe Sabine De Barra, un designer cu o personalitate puternica si talent peisagistic, care este aleasa pentru a construi una dintre principalele gradini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. In noua sa poziţie de putere si influenţa, ea contesta barierele de gen si de clasa in timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar si romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presarate din belsug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

PARTY

Skrillex - Plaja Mamaia Nord

01 Mai ora 22:00 - 05:00

Skrillex

Sonny Moore – aka Skrillex - nascut la 15 ianuarie 1988, in Los Angeles, California vine in premiera nationala in Romania, pe 1 mai 2015, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, in cortul The Mission.

Cunoscut pentru cele sase premii Grammy, productii pentru artisti precum Lady Gaga, La Roux si Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cantaret si compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vandute in intreaga lume, reinventand dubstep-ul si modelandu-l intr-un stil personal, incluzand in acest amalgam de la dub, drum-and-bass, si speed garage pana la techno.

Startul in cariera solo l-a dat piesa "My Name is Skrillex", a urmat o alta compozitie, "Scary Monsters and Nice Sprites", stiuta in randul cunoscatorilor de EDM (Electronic Music Dance), iar apoi "More Monsters and Sprites".

The Mission 2nd of May - Cadenza - Plaja Mamaia Nord

02 Mai ora 22:00 - 06:00

The Mission 2nd of May - Cadenza - Plaja Mamaia Nord

MOTIVUL: "Muzica si tot ce atrage ea dupa sine: dansul, petrecerile, ideea de a impartasi ceea ce iubesti cu oamenii care iti sunt dragi"

ECHIPA: "Puternica si unita"

SCOPUL: Acela de a surprinde mereu fanii cu ceva nou si inovativ si de a te si distra in acelasi timp"

Sus sunt vorbele exacte ale lui Luciano.

Sunwaves Festival - SW17 - Plaja Mamaia Nord

01 Mai ora 10:00 - 22:30
01 Mai ora 22:30 - 10:00
02 Mai ora 10:00 - 22:30
02 Mai ora 22:30 - 10:00

Sunwaves Festival - SW17 - Plaja Mamaia Nord

Sunwaves is coming back this May for its 17th edition!! It will go on the same night and day schedule starting Thursday, 30th of April lasting till Sunday, 3rd of May. The location of the festival is situated in Mamaia North, Constanta, Romania.

ElectroMolotov - Molotov

01 Mai ora 20:00 - 03:00
02 Mai ora 14:00 - 00:00

ElectroMolotov - Molotov

Daca te-ai saturat de o petrecere obisnuita din Vama Veche, acum ai ocazia sa experimentezi sesiunea ElectroMolotov! O combinatie de muzica techno, funk, disco si alte stiluri ce iti vor oferi un weekend plin de dans si zambete. Vino sa explorezi acel moment evaziv cand ne transcendem activitatile noastre obisnuite si le simtim in armonie cu altceva , fie ca este vorba de un apus de soare pe malul marii , muzica buna sau o alta fiinta umana.

Fish Eye FEST - Vama Veche

01 Mai ora 12:00 - 20:00
02 Mai ora 12:00 - 20:00

Fish Eye FEST - Vama Veche

Va plac povestile? Nu intamplarile fantastice ale unor personaje imaginare, ci povestile cu si despre oameni entuziasti, curiosi, nonconformisti si spontani. Vino pe 1 si 2 mai, la Fish Eye FEST, in Vama Veche pentru a afla povestea lor.

Festivalul de Arta si Pescuit promite sa fie Experienta Cultural-Alternativa a anului 2015. Asocierile inedite dintre arta si traditia pescuitului, turismul cultural si istoria locala din Vama Veche, dar si reinterpretarile suprinzatoare nascocite de artistii prezenti la festival, sunt o mica parte din surprizele pe care vi le pregatim! Scena va fi invadata de ROA, Les Elephantes Bizzares, Alternosfera, Golan, Robin and the Backstabbers, Byron Toulouse Lautrec, We Singing Colors, OK Corral si K-lu.

1 Mai: Inregistrat In Romania 4 - Goblin Nightwatcher

01 Mai ora 22:00 - 06:00
02 Mai ora 22:00 - 06:00

1 Mai: Inregistrat In Romania 4 - Goblin Nightwatcher

Vremea zvonurilor ia astazi sfarsit. Gata! Inregistrat in Romania se intoarce de 1 Mai la Goblin Vama Veche unde pune pe picioare cele mai trei zile de sarbatoare!