Smiley a dat curs invitatiei Loredanei, de a vorbi despre prima lui intalnire cu ea si de a o caracteriza intr-un singur cuvant.

Loredana

"Loredana este diva suprema in Romania. Dac-ar fi s-o caracterizez intr-un singur cuvant.. SEFA!" a declarat Smiley.


Saptamana aceasta, la "Vocea Romaniei" s-au incheiat auditiile pe nevazute si urmeaza etapa "Confruntarilor". Cei mai tari antrenori din Romania isi arunca echipele in confruntari! "Vocea Romaniei", in fiecare marti, de la 20.15 la ProTV si pe Voyo.ro!

5 piese cu MARIUS MOGA care au rupt topurile! VIDEO

Loredana

 

Pe langa faptul ca isi antreneaza cei 14 elevi din echipa pentru a face super show la "Vocea Romaniei", Loredana se pregateste intens pentru concertul de la Sala Palatului din Bucuresti pe care il va sustine pe 25 noiembrie, de la ora 20.00.

Loredana

 

Pe data de 25 noiembrie, Sala Palatului va fi Zagga! Va fi un show in care voi da totul, cu multa atitudine, cu energie si cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. 

Loredana

Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi multi invitati si momente surpriza, piese noi dar si cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece impreuna prin dance, pop, rock, muzica de petrecere si tiganeasca, folclor, hip-hop si multe altele intr-un spectacol 100% Loredana”. a declarat artista. 

Loredana