Fără doar și poate, fiecare bărbat a învățat că este important să fie atent să aibă două șosete care fac parte dintr-o singură pereche, să se asigure că nu sunt rupte și să verifice că se potrivesc cu pantalonii.

Cu toate acestea modelele nou-apărute au dat ocazia unor combinații din ce în ce mai interesante.


Șosetele nu pot fi niciodată opționale și ar trebui ca întotdeauna să complimenteze ținuta, la fel de mult ca și pantofii. În acest caz:


• Nu uita niciodată să le asortezi cu pantalonii. Este preferabil să alegi o nunță mai închisă sau mai deschisă decât cea a pantalonilor.
• Dacă optezi pentru șosete dungate sau cu model, asigură-te că optezi pentru unele de bumbac și că vei avea pantofi sport.
• Când simți că ești total neinspirat să alegi o altă culoare sau să adaugi un element șosetelor tale, alege unele negre. 
• Ai vrea să alegi un look fără șosete? Nu este obligatoriu să renunți total la ele, ci poți opta pentru un model elegant, scurt, care doar va crea impresia de ”fără șosete”. Îți vor asigura și confortul și se vor potrivit foarte bine cu modelele elegante sau cu mocasini.
• Niciodată nu combina costumul cu șosete albe. Suntem siguri că ai mai auzit, dar este important să nu uiți de acest detaliu.

Dacă te simți din ce în ce mai încrezător, atunci nu te teme să optezi pentru o pereche cu model când porți un costum elegant. Îți vor ajuta la crearea unui stil personal, vor oferi o notă mai casual costumului și vor scoate în evidență ținuta ta.

Pentru a te asigura că mixul de culori este cel mai potrivit poți alege și o batistă de buzunar cu o culoare apropiată. Iar dacă stai pe gânduri cu privire la model, atunci poți opta pentru clasicele buline sau pentru dungi.

Indiferent de alegerea ta, fii sigur că ai o pereche de șosete care au mărimea potrivită pentru tine astfel încât să nu te incomodeze și că tu ești încântat de aspectul vizual pentru care ai optat. Vei inspira cu siguranță tuturor că ai ales combinația cea mai bună pentru tine.