Filmul Southpaw cu Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker si Rachel McAdams urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei luni si spune povestea unui boxer nevoit sa se intoarca in ring dupa o tragedie.

Personajul principal din film este interpretat de Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain, Nightcrawler) iar acesta s-a antrenat din greu pentru rol.

"Nu stiam nimic despre box cand am inceput" le-a spus el celor de la Entertainment Tonight intr-un clip preluat de Daily Mail. "Stiam ca pentru a reusi sa fiu in forma, mai intai trebuia sa invat cum sa o fac. Cand imi pun ceva in cap nu ma opresc pana nu reusesc. Ma mandresc cu asta. Stiam ca voi putea" a mai spus Gyllenhaal.

Actorul tocmai jucase in Nightcrawler, film pentru care a fost nevoit sa slabeasca 13 kilograme pentru a juca rolul unui cameraman nocturn. Pentru Southpaw, a pus 8 kilograme de muschi. El s-a antrenat 6 ore in fiecare zi si facea 1.000 de abdomene dimineata si 1.000 seara! Iar filmul nu a fost deloc usor pentru actor si din cauza scenelor de lupta in care a primit si lovituri cu adevarat!

"Faza e ca si atunci cand primeam o lovitura reala, primul meu gand era: sper ca cineva sa fi surprins dintr-un unghi bun lovitura" mai spune actorul de 34 de ani.