Studiourile Marvel anunţă Expand your Mind / Deschide-ti mintea: o vizionare exclusiva IMAX 3D, care include aproximativ 15 minute din mult-asteptatul film de actiune „Doctor Strange”. Vizionare va avea loc pe 11 octombrie 2016, la salile T-IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, respectiv Shopping City Timisoara.

Doar cinematografele IMAX 3D din Romania vor oferi vizionarea speciala a captivantelor si nemaivazutelor imagini 3D ale filmului regizat de Scott Derrickson, care va aparea in cinematografe pe 4 noiembrie, fiind distribuit de Forum Film Romania.

Comentand clipul video exclusiv, regizorul Scott Derrickson spune: „Ca un fan al filmelor, sunt nerabdator sa invit publicul in calatoria vizuala a lui «Doctor Strange», oferindu-le o mica avanpremiera a muncii noastre de pana acum. intregul film va cuprinde peste o ora de secvente special formatate pentru IMAX, care vor captiva si uimi publicul, imersandu-l complet in film, astfel ca sunt nerabdator sa le ofer aceasta scurta vizionare pe 11 octombrie.”

Studiourile Marvel IMAX le ofera fanilor din toata lumea imagini exclusive din filmul cu cel mai nou super-erou -

Invitatiile pentru Expand Your Mind: O vizionare exclusiva IMAX 3D de la Studiourile Marvel pot fi obtinute prin participarea la unul dintre concursurile organizate pe urmatoarele pagini de Facebook:
https://www.facebook.com/CineForum.ro/?fref=ts
https://www.facebook.com/CinemaCityRomania/?fref=ts
https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni/
https://www.facebook.com/shoppingcitytm/?fref=ts

Fanii care vor lua parte la vizionarea exclusiva vor primi si un poster de colectie IMAX „Doctor Strange” in editie-limitata.