FILM

The Expendables 3
Regie: Patrick Hughes
Distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham

In The Expendables 3, Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) si restul echipei lupta impotriva lui Conard Stonebanks (Mel Gibson), care acum cativa ani a fost cofondatorul The Expendables impreuna cu Barney.

ShortsUP În Parc ☼ La Teatrul de Vară Herăstrău

Au călătorit la festivaluri, au traversat mări și țări, au fost premiate, dar mai ales iubite și aplaudate de public. Nu mai au nevoie de podium, premii sau covor roșu, ci de un loc unde să-și exerseze magia, sub cerul liber.

ShortsUP În Parc

Pe 30 august, la Teatrul de Vară din Herăstrău, e ShortsUP În Parc, un eveniment-retrospectivă ce aduce la un loc cele mai populare filme scurte incluse în selecțiile ShortsUP din 2013 - 2014. Înainte să se întoarcă în spații convenționale de proiecție, scurtmetrajele fac o ultimă evadare de vacanță într-un loc de poveste. Hohotele de râs și emoțiile concentrate vor ține ritmul unei seri ShortsUP de film și de muzică, ce va completa seara în parc.

☼ ☼
FILME
Comedii savuroase sau drame intense despre întâmplări aparent banale, dar de fapt capabile să schimbe vieți peste noapte. Câștigătorul Ursului de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin, Julian (r. Matthew Moore, Australia, 2011), e povestea unui băiețel de 9 ani care descoperă puterea ambiției într-o zi obișnuită la școală. Programul include și marele câștigător al Premiului Publicului de la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, Problema Voorman (r. Mark Gill, UK, 2012). Detalii: http://shortsup.ro/shortsup-in-parc-la-teatrul-de-vara-herastrau/

Lansare Sonor - Subcarpati, CTC, Silentstrike, Directory - Arenele Romane

30 Aug ora 20:00 - 01:00

Lansare Sonor

Sfarsitul verii pentru SONOR inseamna inceput de drum. Drum ce vrem sa-l incepem impreuna in stil romanesc. Va propunem un concept indraznet de evenimente cu aroma de festival, ce vor imbina perfect hip hop, Trip – hop, experimental, dubstep si nu numai.

Pe 30 August va asteptam intr-o locatie ce a facut istorie de-a lungul timpului si de care, cu siguranta, va leaga multe amintiri: ARENELE ROMANE.

Invitatii sunt cu totul si cu totul speciali si stim ca asteptati de multa vreme sa-i ascultati in aceeasi seara, pe aceeasi scena. Au raspuns afirmativ invitatie noastre si vor sa ne sustina la inceput de drum: Subcarpati, CTC, Silent Strike, +++.

Stoner Rock Evening - Planet of Zeus - Club Fabrica

Vineri ora 21:00 - 03:00

Stoner Rock Evening

Vara aceasta, Sabotage isi continua misiunea declarata de a aduce laolalta fanii nonconformisti ai muzicii alternative, fie ei rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri sau, pur si simplu, rebeli, de aceasta data in cadrul Stoner Rock Evening! Acest nou eveniment Sabotage se va desfasura pe 29 august, in Fabrica, si va avea drept cap de afis Planet of Zeus, celebra trupa de stoner rock si heavy metal din Grecia, careia i se vor alatura si cateva nume locale precum: Roadkillsoda, Wooldozer si No One Cares.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Bucharest Night Run 2014 - Pasajul Basarab

30 Aug ora 21:00 - 00:00

Bucharest Night Run 2014

O competitie inedita in Bucuresti!

 

Intr-o vara calduroasa, ProSport nu te lasa sa dormi! Te cheama la alergat… NOAPTEA!

 

Cand?- sambata, 30 august 2014, ora 21:00

Unde? – Pasajul Basarab

Inscrie-te in competitie si alearga la cele 2 probe de concurs:

 

5 km – 1 tura de Pasaj

10 km – 2 ture de Pasaj

Cat costa?

Taxa de participare este de 85 lei (TVA inclus) si poate fi achitata pana vineri, 29 august, ora 23:59 sau sambata, 30 august, pana la ora 18:00, la locul de start – Carrefour Orhideea. In ziua evenimentul se accepta doar plata cash.