CONCERTE

Enjoy - Hard Rock Cafe - Sambata - ora 22:00 - 03:00

Muzica buna trebuie savurata, sunt de parere componentii trupei ENJOY si sunt gata sa-ti arate cum sa traiesti clipa din plin pe racoroasa terasa de la Hard Rock Cafe! Vino sa te bucuri, in pasi de dans, de fiecare acord, la un concert in care hiturile lansate de Ricky Martin, Ray Charles, Gloria Estefan, Shakira sau Rihanna vor fi la ordinea zilei!

ENJOY convinge prin pasiune, energie, finetea interpretarii si simtul detaliului, iar playlistul pentru fiecare showul al trupei este elaborat pentru a raspunde perfect dorintelor publicului! Asa ca te asteptam pe terasa de la Hard Rock Cafe, pentru un cocktail savuros si o seara pe gustul tau!

Acoustic Garden - Music Under The Tree - duminica Beraria H

In fiecare seara a saptamanii pe terasa noastra te bucuri de muzica buna si de noul nostru meniu de vara. Reorchestrari interesante, voci deosebite si instrumentisti excelenti te cheama pe malul lacului sa simti muzica.

Intrarea este libera si prezenta numeroasa este indicata. In aceasta seara pe scena de sub pomi urca Oana Maria Sirbu & Band.

FESTIVALURI

Summer Well 2015

Summer Well 2015: Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Dan Croll (Music).

CinePark 2015

Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, redeschide in perioada 3 iulie – 9 august 2015, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful in aer liber – CineParK.

 

Aflat la a patra editie, CineParK este un spatiu dedicat oamenilor care cauta neconventionalul si care prefera sa isi petreaca timpul sub cerul liber, fiind o alternativa gratuita si accesibila la cinematograful clasic.

Nature Calls - 5 Years Anniversary

Am descoperit un taram de poveste...atat de linistit, atat de darnic si de natural, la care am adaugat ceva din noi: munca, dorinta, speranta si dragoste ca tu sa simti cum este sa traiesti cand totul din jurul tau incearca sa te rasfete, sa te relaxeze si sa te distreze.

Am facut pentru tine un loc in care vei intelege ca doar oamenii pot crea Paradisul. Un loc in care toti se unesc pentru un scop comun intr-un cadru natural cu un PLUS de creatie. Si cum muzica este cea puternica legatura intre Paradis si Natura te invitam sa te bucuri. sa vezi si sa asculti impreuna cu noi alaturi de niste artisti deosebiti care au raspuns chemarii naturii !

Ok Corral, Bolos Colectivus, Ritual Under Stars, Re:fresh

Fiecare weekend aduce cu sine valuri noi de sunete racoroase, iar saptamana asta le strangem incepand cu joi. Fie ca vrei sa-ti pui trupul in miscare sau vrei doar sa-ti satisfaci papilele cu noi condimente muzicale, noi ti-am pregatit seri de dezmat si stare de visare.

Saturday Night Party

A giant event taking place across the entire venue, in the pub downstairs, in the Library Lounge with great people having the time of their lives. Shadow dancing, dress-up, burlesque, swing and more.

Each Saturday you are invited to join the most vivid party in town, one you will certainly not forget.

Good Life Sundays

At the end of the week we invite you to enjoy a quiet, relaxing and enjoyable night or afternoon at our Good Life Sundays with Night Lights and their piano acoustic music. You will enjoy quality music, drinks and a relaxing atmosphere meant to help you recharge your batteries for the coming week.

FILME

Vezi aici lista celor mai noi filme pe care le poti vedea weekendul acesta in cinematografe