Secretul (Distributie: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts)

O echipa strans sudata de investigatori FBI formata din Ray (Chiwetel Ejiofor) si Jess (Julia Roberts), alaturi de procurorul districtual care ii supervizeaza, Claire (Nicole Kidman), e distrusa cand descopera ca fiica adolescenta a lui Jess a fost ucisa in mod brutal si fara vreun motiv aparent.

Peanuts: Filmul lui Snoopy si Charlie Brown (Distributie: Noah Schnapp, Bill Melendez, Hadley Belle Miller)

Snoopy porneste in cea mai mare misiunea a sa: el si echipa lui iau cerul cu asalt ca sa-si duca la capat razbunarea, in timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, incepe acasa propria lui calatorie epica. 

Inainte de Craciun (Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie)

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) si Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilarie, iar in ultimii zece ani, petrecerea lor de Craciun s-a lasat cu excese de toate felurile si rasete cu lacrimi. Acum, fiindca se afla in pragul maturitatii, iar aceasta traditie este gata sa apuna, ei incearca sa petreaca un Craciun de neuitat, mergand la Nutcracka Ball – cea mai grozava petrecere din Ajunul Craciunului.

Micul print (Distributie: Rachel McAdams, Paul Rudd, James Franco)

Eroina povestirii este Fetita (Mackenzie Foy), pe care mama sa (Rachel McAdams) o invata cum sa se poarte in lumea adultilor. In acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul (Jeff Bridges). Acesta ii prezinta micii sale prietene o lume extraordinara, in care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la randul sau, Micul print (debutantul Riley Osborne).

 

Bucuresti NonStop (Distributie: Gheorghe Ifrim, Ion Besoiu, Dorina Lazar)

„Bucuresti Non-Stop” este un film de lungmetraj ce ilustreaza povestea unui cartier din Bucuresti. Mai exact, filmul este o noapte din viata unui magazin non-stop aflat intr-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povesti diferite legate intre ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „baiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul isi doreste sa transmita povestea unor oameni normali in situatii exceptionale.

Focus on Film - Portrayals of the Quest
Vineri ora 17:30 - 21:30
Sambata ora 13:00 - 22:00
13 Dec ora 13:00 - 22:00

Grupul de discutii „Visual Culture” si Asociatia Studenteasca „Philos” din cadrul Facultatii de Filosofie, Universitatea din Bucuresti organizeaza in perioada 11-13 decembrie 2015, evenimentul „Focus on Film”, cu tema „Portrayals of the Quest”. Evenimentul are loc in amfiteatrul Titu Maiorescu al facultatii si isi propune sa aduca artisti internationali din domeniul artei cinematografice, care sa familiarizeze participantii cu procesul realizarii proiectelor de acest tip.

Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun 2015
Vineri ora 19:30 - 22:30
Sambata ora 19:30 - 22:30

Stefan Banica sustine, pentru al 14-lea an consecutiv, seria concertelor extraordinare de Craciun. Evenimentele din acest an vor avea loc pe 11 si 12 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Super-concerte in urmatoarele 3 zile in Bucuresti. Ce facem in weekend

Honoris Cargo
Vineri ora 19.00

Pe 11 decembrie la Cinema Patria din Bucuresti, METALHEAD si BestMusic Live Concerts continua seria de evenimente “Cargo – 30 de ani” cu un nou spectacol cu totul special: “Honoris Cargo”.

Super-concerte in urmatoarele 3 zile in Bucuresti. Ce facem in weekend

Bucovina - lansare album Nestramutat
Arenele Romane (Sambata ora 19:00 - 22:00)

Bucovina isi lanseaza noul album "Nestramutat" la ARENELE ROMANE din Bucuresti pe 12 decembrie. Biletele deja cumparate pentru data de 5 raman valabile.

Super-concerte in urmatoarele 3 zile in Bucuresti. Ce facem in weekend

Corul de Copii Radio - Concert de Craciun
Sala Radio
Sambata ora 19:00 - 22:00

Glasurile cristaline ce compun sonoritatea inconfundabila a Corului de Copii Radio va vor purta anul acesta in atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna, catre amintirile dragi ale copilariei, prin magia cantecelor si colindelor de Craciun!

Dumnezeu se imbraca de la second hand
Regia: Ion Caramitru
Distributie: Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mares, Armand Calota, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu, Florina Cercel, Theodora Calota, Viorel Florea, Razvan Calin

Super-concerte in urmatoarele 3 zile in Bucuresti. Ce facem in weekend

Daniel Max Dragomir & Band
Beraria H
Sambata ora 20:00 - 01:00

Jazzaj la Arcub - Tudy Zaharescu Jazz & Soul Project
ARCUB - Batistei
Sambata ora 20:00 - 23:00

Portofoliul seriei de concerte JAZZAJ la ARCUB se completeaza sambata, 12 decembrie, de la ora 20:00, cu prestatia muzicianului considerat de critici „cel mai valoros baterist de jazz al momentului”, Tudor Zaharescu. Jazzman-ul vine la ARCUB Batiste alaturi de o parte din colaboratorii sai pentru concertul Tudy Zaharescu Jazz & Soul Project.