Legenda din wrestling, Triple H, i-a facut cadou ofiterului de politie care a devenit erou in atacul de pe London Bridge o centura personalizata! COO-ul din WWE s-a dus la Londra pentru a-l intalni pe Geunigault, cel care se recupereaza dupa ce a fost injunghiat in picior, spate si stomac cand a fugit spre atacatori.

Charlie Guenigault nu lucra in momentul atacului si purta un tricou cu un superstar din wrestling, Sami Zayn. Efortul sau de a proteja alti oameni chiar daca era neinarmat l-a impresionat pe Triple H, cel care a complotat cu tatal politstului de 25 de ani si cu sergentul Bill Lowden.

Charlie a fost dus in secret la un hotel, fara sa stie ce il asteapta. A avut o surpriza fantastica atunci cand Triple H a venit sa-l felicite si sa-i dea cadou o centura personalizata pe care scrie: "Pentru Charlie. Ii multumim unui erou adevarat!" De asemenea, Triple H i-a oferit si un mesaj video inregistrat cu Sami Zayn.

Surpriza uriasa pentru ofiterul de politie devenit erou dupa atacul de pe London Bridge! Ce cadou a primit

"Te-ai aruncat in fata pericolului intr-un moment in care nu aveai nicio obligatie sa o faci. Nu iti pot spune cat respect avem pentru tine. Faptul ca imi purtai tricoul cand s-a intamplat totul ma face sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva. Sami Zayn a fost mereu cel care s-a ridicat in fata celor rai, dar tu ai facut-o in cele mai groaznice circumstante. M-ai lasat fara cuvinte" a fost mesajul superstarului din WWE.

"A fost o placere uriasa sa intalnesc unul dintre cele mai mari superstaruri din lume. Comentariile mele facute atunci cand a intrat in incapere probabil ca nu sunt pentru copii" a spus Charlie dupa intalnire. Opt persoane au murit si alte 48 au fost ranite in atacurile de sambata seara si in cel de pe London Bridge de pe 4 iunie.