Elevii bucuresteni in Orasul In-Vizibil

Toti ne-am dori ca Bucurestiul sa devina un oras mai prietenos, mai curat, mai vizibil. Iar viziunea a 100 de elevi de la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Bucuresti “va defila” efectiv pe strazile orasului, vineri de la orele 15.00. Se va merge pe traseul Piata Universitatii – Biblioteca Nationala, cu umbrele albe si negre pe care vor fi inscriptionate mesaje despre felul in care vad ei orasul in-vizibil. Orasul in-vizibil este conceptul cu care Bucuresti candideaza la titlul de Capitala Europeana a Culturii.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna

Iubitorii muzicii clasice si in special ai lui Johann Strauss nu pot rata acest regal muzical care va avea loc sambata la Sala Palatului. Baritonul Michael Havlicek si soprana Elisabeth Pratscher vor insoti aceasta celebra orchestra.

Dama cu camelii

Chiar in ziua de Mos Nicolae puteti merge la cinema in mall (Grand Cinema & More) pentru un specatacol deosebit de... balet. “Dama cu camelii” pusa in scena de Teatrul Bolshoi va fi transmisa in exclusivitate.

Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a (Distributie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth)

In centrul districtelor razvratite se afla in continuare Capitoliul, resedinta presedintelui Snow. Devine evident ca numai moartea acestuia va sfarsi tirania in Panem, asa ca un commando condus de Katniss are ca tinta capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plina de primejdii, care nu se sfarsi fara victime.

 

In Inima Marii (Distributie: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson)

In iarna anului 1820, ambarcatiunea Essex este atacata si distrusa de o balena uriasa cu o vointa distrugatoare parca planificata. "In Inima Marii" surprinde dezolanta imagine de dupa asalt si lupta pentru salvare a echipajului captiv in mijlocul vastei intinderi de apa. Cei cativa supravietuitori dintr-o barca ating limita imposibilului pentru a ramane in viata.

 

Steve Jobs (Distributie: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth RogenMichael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg)

Drama STEVE JOBS este plasata in culisele productiei si lansarilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminand cu lansarea istorica a computerului iMac, din perspectiva personala a celui care s-a aflat in epicentrul acestei adevarate revolutii digitale.

 

Victor Frankenstein (Distributie: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay)

Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tanarul - pe atunci - Viktor Von Frankenstein, student la medicina, dar explica si cum Frankenstein a devenit barbatul - si legenda - asa cum o cunoaste intreaga lume.

 

Hotel Europa
Distributie: Eduard Cirlan, Alexandra Laura Badea, Alina Badea, Cosmin Dominte, George Lepadatu, Ionut Niculae, Madalin Mandin

Europa de est - Bizantul - este o societate inchisa, verticala, patriarhala, rurala, lipsita de toleranta si democratie. Fara posibilitatea unei libere exprimari, in orice aspect legat atat de viata publica cat si de viata privata. Aceasta este lumea fundamentalismului etnic.

Surprize de Mos Niculae daca iesi in oras. Ce facem in acest weekend

Luv
Distributie: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Alexandru Banciu

MOTTO: Dragostea, iubirea, fericirea. Am folosit atat de mult aceste cuvinte incat au inceput sa-si piarda sensul si sa se murdareasca.

Surprize de Mos Niculae daca iesi in oras. Ce facem in acest weekend

La noi, muierea...
Distributie: George Robu

Aceasta comedie a trecutului savuros ni-l aduce in fata pe un ”nea” taran autentic, cu pofta de vorba si de viata. Una dintre intalnirile care-ti aduce zambetul pe buze si te face sa asculti cu sufletul povestirile unui batran care-si pune viata pe tava si te inveseleste cu vorbele sale intelepte.

Surprize de Mos Niculae daca iesi in oras. Ce facem in acest weekend

Party Land - Noua locatie a jocului si a educatiei

Proaspat infiintat, Party Land este un spatiu de joaca si educatie pentru copiii din Cluj si Floresti. Conceptul care sta la baza acestui loc este acela de a indeplini nevoia copilului de a-si consuma energia pe de o parte, si linistirea si asigurarea confortului parintilor insotitori pe de alta parte. Pentru a sublinia faptul ca cei mici sunt in prim-plan, pana si la inaugurare o parte din peretii incintei au fost decorati chiar de copilasii de la o gradinita invecinata, amprentele palmelor lor ramanand ca niste iscalituri in condica de prezenta.

Disney Beauty And The Beast - Musicalul original de pe Broadway

In sfarsit, Broadwayul vine cu adevarat la Bucuresti! Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge in premiera in Romania de pe 4 pe 6 decembrie 2015!

Disney Theatrical Productions, Broadway Entertainment Group si NETworks Presentations anunta ca turneul international creat pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la prima punere in scena a celebrului musical soseste in aceasta iarna la Bucuresti, cu patru reprezentatii spectaculoase ce vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca in limba engleza, cu subtitrare in limba romana.

Surprize de Mos Niculae daca iesi in oras. Ce facem in acest weekend


Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lui Mos Craciun 2015
Bucuresti Mall
Vineri ora 10:00 - 20:00
Sambata ora 10:00 - 20:00
06 Dec ora 10:00 - 20:00
07 Dec ora 10:00 - 20:00
08 Dec ora 10:00 - 20:00

Surprize de Mos Niculae daca iesi in oras. Ce facem in acest weekend


Bucharest Christmas Market 2015
Piata Universitatii
Vineri ora 10:00 - 22:00
Sambata ora 10:00 - 22:00
06 Dec ora 10:00 - 22:00
07 Dec ora 10:00 - 22:00
08 Dec ora 10:00 - 22:00

Surprize de Mos Niculae daca iesi in oras. Ce facem in acest weekend