Iar maine, 16 septembrie, tot de la 20.30, incalziti-va vocile intrucat cea mai tare competitie muzicala, Vocea Romaniei", da startul concursului unde "Doar vocea conteaza!".


www.protv.ro

Astazi, 15 septembrie, de la 20.30 - MASTERCHEF

Cel mai exploziv show culinar este pe cale sa schimbe noi destine si sa impresioneze prin maretia si dinamica spectacolului. Juriul format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean va fi cel care va pune la grea incercare indemanarea, cunostintele si talentul concurentilor.

In primul episod vom face cunostinta cu cei trei jurati si vom afla care sunt noile reguli ale sezonului. Din toate colturile tarii s-au inscris mii de concurenti motivati si hotarati sa demonstreze cu orice pret ca locul lor este in bucataria MasterChef. Acum vom avea ocazia sa ii cunoastem pe cei care s-au facut remarcati si care au reusit sa treaca de primele preselectii si sa arate in fata intregii tari cat de bine stiu sa gateasca.

MAine, 16 septembrie, de la 20.30 - VOCEA ROMANIEI

Suspansul si emotia incep sa isi faca simtita prezenta, nerabdarea concurentilor si entuziasmul antrenorilor, dar mai ales carisma lui Pavel nu mai pot astepta! Momente cheie se vor dezlantui pe micile ecrane si vor dezvalui atmosfera emisiunii, intr-un decor nou, o echipa noua de productie si antrenori plini de energie, hotarati sa selecteze cei mai buni concurenti cu care sa ajunga la trofeul Vocea Romaniei. 

Doar in aceasta saptamana se vor difuza in exclusivitate primele doua episoade Vocea Romaniei, urmand ca din 26 septembrie sa revina la programul intial – daca este vineri este Vocea Romaniei!