Majoritatea celor care au vazut aceste fotografii au sustinut ca au in fata niste tablouri. Defapt aceasta galerie infatiseaza Pamantul vazut din spatiu si surprins de camere de inalta precizie montate pe Statia Spatiala Internationala in diferite momente din acest an.
Imaginile au fost prezentate in repetate randuri fara sa fie insotite si de detalii, iar majoritatea celor care le-au vazut fie au crezut ca sunt picturi in stilul lui Van Gogh, fie sunt realizari grafice ale unor tineri talentati.
Dungile galbene care lasa impresia ca se preling peste un mozaic bine aranjat reprezinta defapt nisipul transportat de curentii puternici de aer dinspre desertul algerian spre Mauritania. Efectul este creat cu ajutorul celor peste 500 de dune de nisip care se gazesc in zona respectiva.
Chiar daca pare o imagine pixelata sau mai bine zis un tablou contemporan, imaginea de mai jos reprezinta defapt bazinul raului Mississippi care se afla la granita a doua state Arkansas si Mississippi. "Blocurile" sau formele dreptunghiulare care se vad pe amble parti reprezinta orasele sau asezarile mai mici.
La prima vedere pare o lamela cu mucegaiuri vazuta la microscop. In realitate este defapt delta raului Yukon din sud-vestul statului Alaska.
Nu este un tablou de Van Gogh, cu toate ca asa pare la prima vedere. Imaginea de mai jos infatiseaza insula suedeza Gotland, in jurul careia curentii marini strang algele din larg.
Daca va uitati atenti la imaginea de mai jos o sa vedeti in scurt timp un craniu. Concentrati-va asupra petelor albe mai exact. Din nou, in fata nu aveti o pictura si nici o iluzie optica ci cateva zone inundate de langa lacul australian Eyre.